Ciolacu "plânge" soarta românilor din străinătate: "Sunt duși pe ascuns în fermele din alte țări"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Marcel Ciolacu, liderul PSD (Sursa foto: Agerpres)
Marcel Ciolacu, liderul PSD (Sursa foto: Agerpres)

Marcel Ciolacu a vorbit, sâmbătă, în cadrul unui discurs susținut la congresul PSD, despre românii plecați la muncă în străinătate.

Marcel Ciolacu, liderul interimar al partidului, a deschis Congresul extraordinar al PSD în care se va alege liderul formațiunii politice. 

În discursul său prin care încearcă să obțină voturile din partid, Ciolacu a menționat și românii plecați să lucreze în străinătate. 

"În fiecare lună, românii din străinătate muncesc din greu, în condiții umilitoare. În zilele noastre, sunt duși pe ascuns în fermele din alte țări. Sunt români ca și noi și merită să fie apărați acolo unde sunt", a spus Ciolacu.

"Trebuie să începem să vorbim cu tinerii, cei aflați la început de drum. PSD a fost singurul care s-a preocupat de prezentul și viitorul lor. Trebuie săi luăm parteneri la decizii și să le arătăm că nu orice politică se face în interes personal sau pentru interese nelegitime. Dacă vor vedea că viziunea lor contează, că interesele lor sunt luate în seamă, atunci sunt sigur că nu vor mai dori să părăsească România", a mai spus Ciolacu.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel