Ciolacu își cere scuze față de Cătălin Cîrstoiu ”pentru tot ceea ce a pătimit”, după ce a anunțat că PSD va valida candidatura lui Firea

Cristina Iacob |
Data publicării:
Cătălin Cîrstoiu și Marcel Ciolacu (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)
Cătălin Cîrstoiu și Marcel Ciolacu (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Marcel Ciolacu, prezent la evenimentul de lansare a candidaturii lui Rareş Hopincă la funcţia de primar al Sectorului 2 din partea PSD - PNL, a vorbit despre situația medicului Cristian Cîrstoiu. 

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, marți, despre situația medicului Cătălin Cîrstoiu, afirmând că atacurile îndreptate împotriva acestuia au avut, de fapt, un scop politic, fiind îndreptate împotriva Alianței electorale PSD-PNL. 

Ciolacu a fost întrebat, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Rareş Hopincă la funcţia de primar al Sectorului 2 din partea PSD - PNL, dacă este cineva vinovat pentru modul în care a fost gestionată situaţia cu privire la medicul Cătălin Cîrstoiu.

”Îmi pare foarte rău (..) Îmi cer scuze eu față de dânsul” 



"Domnul Cîrstoiu nu e primul şi nici ultimul caz din politică care păţeşte astfel. Îmi pare foarte rău şi îmi doresc din tot sufletul ca domnul doctor Cîrstoiu să rămână un prieten, cu toate că ne cunoaştem de foarte puţin timp şi îmi cer scuze eu faţă de dânsul pentru tot ceea ce a pătimit, pentru că atacurile nu au fost împotriva dânsului - în primul rând, atacurile au fost, din punctul meu de vedere, după o analiză proprie, împotriva acestei alianţe electorale", a susţinut preşedintele PSD.

El a adăugat că înţelege că în acest moment opinia publică se construieşte pe percepţie, scrie Agerpres. 

Citește și: Gabriela Firea, după ce Ciolacu a anunțat că PSD îi va valida candidatura. ”Sunt motivată să muncesc” 

"Aş vrea să vă vorbesc astăzi, dacă îmi permiteţi, despre un adevăr. Adevărul este în felul următor, Cătălin Cîrstoiu este un medic de excepţie într-un domeniu foarte dificil, este un chirurg de excepţie, un om care şi-a clădit toată activitatea prin muncă şi studii pe care le-a terminat cu nota 10 într-un domeniu în care nu ai voie în nicio zi să nu îţi faci un update profesional. Este un manager de excepţie. Cum s-a reuşit ca un decan al Universităţii de Medicină în două săptămâni să devină Bin Laden fără să omoare pe nimeni, fără să facă rău nimănui, dimpotrivă, salvând vieţi, este cu totul altceva", a menţionat Marcel Ciolacu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel