Marcel Ciolacu îi pune la treabă pe PSD-iști: "Începând de azi, o să scrie textul moțiunii de cenzură"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri, că parlamentarii PSD vor începe de îndată să scrie textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, moțiune care va fi depusă în prima zi după epuizarea stării de alertă. 

"Aseară, la ora 21.30, când am primit documentele către publicare și adresa de înaintare către Parlament, am constat cel mai mare abuz de putere care a avut loc în România. Respectiv, ocolirea Parlamentului în ceea ce privește restrângerea de drepturi și libertăți ale românilor, lucru stipulat explicit în Constituția României și în nenumărate decizii ale Curții. În fața acestui abuz, categoric vom face o sesizare la Curtea Constituțională./ 

Începând de astăzi, parlamentarii Partidului Social Democrat încep să lucreze la textul moțiunii de cenzură și la strângerea de semnături pentru susținerea moțiunii de cenzură pe care o s-o depunem a doua zi după ce starea de alertă se va încheia. Aceasta este decizia partidului în urma acestui abuz făcut de Ludovic Orban față de Parlamentul României", a spus Ciolacu, în cadrul unei declarații de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel