Cine este românul EXECUTAT în Costa Rica, alături de iubita lui, un cunoscut FOTOMODEL. Ionuț era din Oradea

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Ionuț George Otelac, de 38 de ani, din Oradea și iubita lui, modelul Raquel Maria Gamba Mora, de 25 de ani, au fost împușcați în mașină, în Costa Rica, de doi motocicliști.

O dublă crimă a avut loc, ieri, în zona Alajuelita din Sudul San Jose din Costa Rica, în care victime au fost un român și iubita sa. Cei doi au fost împușcați în mașină, din mers, de doi motocicliști. Autoritățile costaricane suspectează că ținta era chiar tânărul român, care intrase pe teritoriul controlat de o altă grupare care se ocupă cu trafiul de droguri în acea regiune.

Ionuț George Otelac, de 38 de ani era din Oradea, însă de multă vreme locuia în Costa Rica. La începutul anilor 2000 el a fost condmanat în România ca fiind membru al unei rețele extinse de traficanți de droguri, care trafica droguri din America Centrală și de sud spre Europa Centrală și România.

(w670)

Ziua.ro are în arhiva sa un articol din anul 2001 în care reletează că magistrații din Timișoara l-au condamnat pe Otelac Ionut-George, care „a introdus cocaina pe aeroportul din San Jose, folosind un recipient din plastic pentru vin. Drogul urma sa ajunga la Timisoara, pe relatia Costa Rica - Amsterdam - Bucuresti“.

Citește și: VIDEO. Român și iubita celebră a acestuia, ASASINAȚI în Costa Rica: S-a tras cu arme AUTOMATE

Iubita lui, Raquel Maria Gamba Mora, de 25 de ani, era un cunoscut model și hostess în Alajuelita. Potrivit unor surse din presa costaricană, în trecut și ea a fost cunoscută cu antecedente de către poliție ca operând în domeniul drogurilor.

(w670)


Atacul asupra celor doi a avut loc în plină stradă. Doi motocicliști vin și îi împușcă pe cei doi ocupanți ai mașinii chiar în mers. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere din aproiere. Imediat se izbesc într-o altă mașină iar motorul autoturismului ia foc. Martorii au încercat să îi ajute, au sunat la poliție și ambulanță, dar cei doi nu au mai putut fi salvați.

În acest moment autoritățile costaricane incearcă să afle identitatea atacatorilor de pe motocicleta Uber Eats, care se ocupă de livrarile de mâncare. Ei sunt in continuare căutați. Potrivit presei costaricane, autoritățile suspectează că atacul „în stil mafiot“ este cauzat de luptele teritoriale care există în cantonul respectiv și în orașele din apropiere conduse de grupuri de criminalitate organizată care se ocupă de distribuția drogurilor.

Cazul a intrat și în atenția Ministerului Afacerilor Externe.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel