Cine este actrița care a trecut de la un salariu de 1 milion de dolari la 40 de milioane de dolari

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cine este actrița care a trecut de la un salariu de 1 milion de dolari la 40 de milioane de dolari  / Foto: Captură video youtube
Cine este actrița care a trecut de la un salariu de 1 milion de dolari la 40 de milioane de dolari / Foto: Captură video youtube

Cameron Diaz este una dintre actrițele preferate de la Hollywood din toate timpurile, iar vedeta a reușit să obțină o mărire de salariu considerabilă, fiind una dintre cele mai bune oferte de la Hollywood.

Cameron Diaz, în vârstă de 50 de ani, a reușit să își mărească salariul cu aproape 4.000%. Mulți actori din branșă au obținut de-a lungul anilor niște înțelegeri de zile mari, iar vedeta din The Holiday nu face excepție.

 

Viața chiar imită arta

 

Se pare că viața chiar imită arta, având în vedere câți bani a luat Diaz în viața reală dintr-un bonus foarte mare.

Diaz a fost recrutată în 2011 pentru a interpreta personajul Elizabeth Halsey în comedia romantică de succes, Bad Teacher. Regizat de Jake Kasdan, intriga filmului urmărește călătoria lui Elizabeth, care a devenit profesoară suplinitoare la liceu în speranța de a strânge niște bani pentru a-și face implanturi mamare.

Alături de Diaz s-a aflat Jason Segel, care l-a interpretat pe profesorul de sport hilar, Russel Gettis, alături de nimeni altul decât Justin Timberlake, care a preluat rolul iubitului, Scott Delacorte.

Cu toate acestea, atunci când personajul lui Diaz află de o primă mare acordată celui mai bun profesor din școală - ea ridică nivelul de predare la un nou nivel, deoarece se străduiește să le obțină elevilor ei cele mai mari note posibile.

Pentru implicarea sa în film, actrița a fost plătită cu doar 1 milion de dolari (820.300 de lire sterline), însă contractul i-a permis să primească o mulțime de avantaje financiare suplimentare în urma succesului filmului.

 

2. Foto: Capt... (cameron-diaz.png)

 

Actrița a megociat pentru acest film suma impresionantă de 40 de milioane de dolari



Diaz a negociat pentru o parte din câștigurile din box-office în contractul ei - nu uitați că filmul a ajuns să adune încasări de peste 215 milioane de dolari (176,4 milioane de lire sterline) la nivel mondial.

Este o cifră destul de impresionantă, având în vedere că bugetul de producție al comediei romantice a fost de doar 19 milioane de dolari (15 milioane de lire sterline).

Astfel, actorul a încasat pentru acest film suma impresionantă de 40 de milioane de dolari (33 de milioane de lire sterline), care de atunci a fost supranumită una dintre cele mai "legendare" afaceri din istoria Hollywoodului.

În cifre, asta înseamnă o creștere salarială uriașă de 3.900%. În timp ce acest contract ar fi putut fi un risc uriaș pentru A-lister, este clar că negocierea sa creativă a dat roade.

Așadar, iată - un pic de răbdare, noroc și multă putere de vedetă și ați obținut una dintre cele mai renumite înțelegeri cinematografice de la Hollywood din toate timpurile, conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel