Cinci români, victimele unui accident rutier grav la Urziceni. Trei bărbați scoși cu greu dintre fiare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
accident rutier urziceni cinci victme
accident rutier urziceni cinci victme

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertați, azi, în jurul orei 20:05, să intervină la un accident rutier produs pe DN2, la ieșirea din municipiul Urziceni spre Buzău, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și cinci ambulanțe SAJ Ialomița, dintre care una tip C de la substația Slobozia. Din evenimentul rutier au rezultat cinci victime de sex masculin, din care trei încarcerate.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimelor rămase încarcerate, ulterior toate cele cinci victime după acordarea primului ajutor medical au fost preluate și transportate de echipajele medicale de la locul intervenției, la Spitalul Municipal Urziceni, cu politraumatisme multiple. Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel