Cinci orașe recunoscute pentru viața de noapte

Editor Team |
Data publicării:
Cinci orașe recunoscute pentru viața de noapte (Foto ilustrativ)
Cinci orașe recunoscute pentru viața de noapte (Foto ilustrativ)

2023 este la început, ceea ce reprezintă o perioadă foarte bună pentru a vă programa viitoarele vacanțe și escapade de weekend.

Dacă sunteți în căutarea unor destinații renumite pentru viața de noapte, mai jos aveți 10 dintre cele mai renumite orașe ce promit distracție la tot pasul.

Barcelona

 

Barcelona conduce acest top cu peste 600 de puncte de distracție pentru viața de noapte, ceea ce rezultă că la fiecare kilometru pătrat există cel puțin 6 puncte de atracție unde vă puteți distra. Orașul spaniol de coastă are de toate igrendientele pentru o destinație ideală, de la plaje la obiective culturale. Barcelona promite și o viață de noapte fantastică. De la cocktail-baruri la cluburi de comedie, Barcelona are atât de multe opțiuni pentru fiecare tip de petrecere. Dacă plănuiți o petrecere a burlacilor, nu excludeți Barcelona de pe listă.

Las Vegas 

Inevitabil, din acestă listă nu poate lipsi Las Vegas, orașul care nu doarme. La ultimul recensămând, specialiștii au descoperit peste 400 de locuri dedicate pentru viața de noapte. Las Vegas este cunoscut pentru cazinouri, cluburile de noapte, cluburile cu piscină, cluburile de striptease și barurile sale. Unele dintre cluburile de noapte populare din Las Vegas includ XS Las Vegas, Omnia Nightclub, Hakkasan Nightclub și Drai's Beachclub & Nightclub. Las Vegas găzduiește, de asemenea, cel de-al doilea cel mai mare hotel din lume, The Pallazo at The Venetian.

Totodată, Las Vegas este unul dintre orașele gazdă a celor mai mari turnee de ruletă. Pentru iubitorii acestui joc, în Las Vegas găsiți zeci de mese dedicate. Însă dacă nu doriți să participați la un joc clasic, puteți opta pentru ruletă online.

Ruleta a ajuns să fie unul dintre cele mai populare jocuri de noroc din industria de gambling, în special în mediul online. Cazinourile digitale investesc în dezvoltarea experienței și oferă chiar jocuri de ruletă cu dealeri live. Nu lipsesc bonusurile și sistemele de fidelizare.

Dublin

 

Dublin este un oraș recunoscut pentru viața de noapte. Capitala Irlandei găzduiește nu mai puțin de 300 de locuri dedicate divertismentului de noapte. Whelan's, The Button Factory, Copper Face Jacks, The Workman's Club și The Cobblestone sunt printre unele dintre cele mai renumite cluburi de viață de noapte din Dublin.

Amsterdam

 

Din listă nu poate lipsi Amsterdam, destinația renumită pentru bere, lalele și pentru prăjiturile speciale și cartierul roșu. Amsterdam este o adevărată încântare a turistului când vine vorba de viața de noapte. Amsterdam vă întâmpină cu numeroase cluburile de striptease, festivalurile de dans, cluburile de noapte, cafenelele și cinematografe. Nu mai puțin de 370 de atracții dedicații vieței de noapte își așteaptă turiștii.

Paris

 

Paris este unul dintre cele mai animate orașe din Europa. Cu 588 de atracții pentru viața de noapte, ceea ce echivalează cu 5,60 pe kilometru pătrat, Paris este în acest top al destinațiilor renumite pentru viața de noapte. Una dintre capitalele modei ale lumii, Parisul are o parte echitabilă de cluburi de noapte, baruri și braserii apreciate. Moulin Rouge, Le Duc des Lombards și Le Batofar sunt unele dintre cele mai populare atracții ale vieții de noapte din Paris. Cartierul Marais se mândrește și cu un număr mare de baruri new-age.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel