Chichirău aruncă BOMBA despre Bădălau: "Și-a făcut mâna cu 4 saci de grâu"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Cosette Chichirău, deputat USR, aruncă bomba: noul ministru al Economiei a fost condamnat pentru furt. Aceeași informație a fost confirmată și de Clotilde Armand. 

Deputatul USR Cosette Chichirău comentează recenta numire a lui Niculae Bădălău în funcția de ministru al Economiei, precizând că acesta a fost condamnat la un an de închisoare pentru furt.

"Chiar mă întrebam ieri ce-l recomandă pe Niculae Bădălău pentru funcția de ministru al Economiei. Ei bine, am aflat. În noiembrie 1988, tânărul Niculae Bădălău își "făcea mâna" furând 4 saci de grâu. A fost prins și condamnat la un an de închisoare. Astăzi, la fix 30 de ani, Niculae Bădălău ajunge ministru al Economiei. Așa se întâmplă când infractorii își împart între ei România!

PS: Klaus Iohannis l-a respins pe Ilan Laufer, "sportivul" propus pentru Ministerul Dezvoltării. Dar n-a avut nicio problemă cu Bădălău", este mesajul postat de Chichirău pe Facebook. 

Iată și mesajul lui Clotilde Armand:

"Niculae Bădălău - ministrul Economiei. 
Ce făcea dl Bădălau în 1988? ''În ziua de 13.11.1988, inculpatul Bădălău Nicolae, subinginer la ICAPA Giurgiu, profitând de neatenția muncitorilor din cadrul Bazei de recepție Malu Spart care serveau masa de prânz, a sustras 4 saci cu grâu vânzându-i cu suma de 1.200 lei'' - notau procurorii."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel