Chef Adi Hădean se declară împotriva fumatului în spații publice închise, aici incluzând și dispozitivele electronice pe care mulți le folosesc bazându-se pe faptul că acestea sunt pe bază de abur și nu emană fum.
Adrian Hădean: „Nu mai fiți nespălați și împuțiți, că de aia câștigați prost și luați ciubucuri mici“
De această dată, el s-a adresat nu clienților, ci lucrătorilor din servicii care nu pot renunța la fumat în timpul lucrului, în ciuda faptului că intră în contact cu clienții.
"Posibil cea mai cretină întrebare venită de la cineva care lucrează în servicii (nu mă refer la cele secrete, ci la alea pe față, gen ospătărie, bucătărie, transport public, frizerie etc) e asta: “vă deranjează țigara?”.
Dacă lucrezi cu publicul și ești în contact cu clientul, nu ai ce să fumezi în timp ce prestezi serviciul. Nici când ești șofer de taxi/uber/șmuber/autobuz, nici când gătești, nici nu poți să vii de la țigară mirosind a tutun ars sau a câine mort (dacă fumezi Iqos) dacă ești ospătar sau ești frizerul/maseurul care-și pune mâinile pe om. Frați și surori prestatori, nu mai fiți nespălați și împuțiți, că de aia câștigați prost și luați ciubucuri mici", a scris Adi Hădean pe pagina sa de pe Facebook.
Chef Hădean, revoltat de comportamentul românilor: „Și anul ăsta am adunat guma de mestecat de sub scaune!”
Chef Adrian Hădean spunea, la finalul sezonului estival, că patronii de restaurante de pe litoral nu au făcut atât de mulți bani, așa cum se vehiculează în media. Ba mai mult, pe lângă eforturile financiare pentru susținerea afacerii, unii se confruntă și cu lipsa de respect din partea clienților.
Bucătarul „chef” Adrian Hădean, patron de restaurant, a făcut o analiză la „sânge” a acestui sezon estival. În opinia lui, proprietarii de baruri cafenele, restaurante, nu au avut încasări uriașe, așa cum s-a vehiculat în spațiul public. Dimpotrivă, unii patroni ar avea de încasat facturi din luna iulie. Dificultățile financiare pe care le întâmpină patronii restaurantelor de pe litoral nu sunt doar de ordin economic, ci vin și pe fondul unei înțelegeri greșite a clientului față de serviciile prestate.
„Eu zic că furnizorii care încă mai au de încasat facturi din Iunie sunt de altă părere. La fel proprietarii care au restanțe la încasarea chiriilor, la fel cârciumarii onești care au tras cu dinții de orice leuț să poată plăti la timp salariile, dările la stat (pe alea, dacă nu le plătești, vine poprirea și prăvălia stă) și utilitățile (pe alea, dacă nu le plătești, se ia curentul și prăvălia stă). Apropo de utilități, factura la curent pentru restaurantul nostru de la mare e pe la 40.000 de lei”, scria Adrian Hădean pe Facebook.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News