Cetățean italian, arestat în România pentru trafic de droguri

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Un italian de 26 de ani a fost arestat, joi, pentru trafic şi deţinere de droguri, după ce a fost prins în flagrant la un festival organizat în Cluj. 

"Ieri, 8 septembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj, au desfăşurat acţiuni specifice, pentru prinderea, în flagrant delict, a unui bărbat, de 26 de ani, cetăţean italian, bănuit de trafic şi deţinere de droguri de risc. Bărbatul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. Din cercetări a reieşit că, în perioada mai 2020 - august 2021, bărbatul ar fi procurat şi comercializat droguri de risc către mai multe persoane. Totodată, începând cu luna iulie a anului 2019, acesta ar fi procurat şi deţinut, în vederea consumului propriu, droguri de risc", se arată într-un comunicat trimis, joi, de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, în urma unei percheziţii domiciliare, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 50 de grame de canabis, 5 telefoane mobile, un laptop, 30.000 de lei, 4 grindere, un aparat de vidat, un cântar electronic şi 3 recipiente cu urme de substanţă vegetală.

"Totodată, la data de 22.07.2019, inculpatul a fost depistat, la un festival organizat pe raza judeţului Cluj, având asupra sa cantitatea de aproximativ 3 grame de canabis. În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile", se arată şi într-un comunicat trimis joi de DIICOT Cluj, preluat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel