Cetăţean francez urmărit internaţional, în vacanţă la Mamaia

Andreea Cosma |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un cetăţean francez în vârstă de 50 de ani, urmărit internaţional pentru comiterea de infracţiuni economice, a fost depistat în staţiunea Mamaia, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa transmis miercuri.

"În urma investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Constanţa au depistat ieri, 4 august, în staţiunea Mamaia, un cetăţean francez, de 50 de ani, urmărit internaţional. Acţiunea a fost coordonată de Direcţia de Investigaţii Criminale din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Bărbatul era căutat la solicitarea autorităţilor franceze, pentru comiterea de infracţiuni economice şi financiare", precizează IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, în calitate de administrator al unei firme româneşti care îşi desfăşura activitatea predominant în Franţa şi care avea ca obiect de activitate plasarea forţei de muncă, bărbatul în cauză ar fi angajat persoane care nu aveau drept de muncă pe teritoriul francez. Totodată, nu ar fi declarat acest lucru autorităţilor franceze competente şi, implicit, nu ar fi achitat taxele şi impozitele şi nu ar fi plătit salariile celor angajaţi.

Persoana urmărită a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa pentru luarea măsurilor legale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel