Cerșetor român, arestat pentru dare de mită: "I-a cerut polițistului să-l ducă acasă și i-a dat 100 euro ca să nu-l amendeze"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un cerșetor din Sibiu a încercat să-i ofere un polițist cu 100 euro și i-a cerut să-l ducă acasă cu autospeciala poliției. 

Un cunoscut cerșetor din Sibiu a încercat să scape de amendă mituind un polițist care l-a prins din nou făcând ceea ce știe cel mai bine: să implore mila oamenilor pentru bani.

În momentul în care a fost surprins de un polițist, din nou la cerșit, individul a încercat să îl mituiască. I-a dat două bancnote de 50 de euro. Deși polițistul l-a avertizat că ce face este o infracțiune, cerșetorul a insistat și chiar a plusat: de această sumă avea pretenția să fie dus și acasă, cu autospeciala de poliție. 

"Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză până în acest moment procesual rezultă că în noaptea de 5.05.2024, în jurul orei 0,30, inculpatul a oferit unui agent de poliţie suma de 100 de euro, compusă din două bancnote de 50 de euro, cu titlu de mită, spre a-l determina pe acesta să îşi încalce atribuţiile de serviciu şi să nu dispună sancţionarea contravenţională a inculpatului pentru fapta de a apela în mod repetat la mila publicului. Cu această ocazie, inculpatul chiar a cerut agenţilor de ordine publică să îl transporte la locuinţa sa cu autospeciala poliţiei", transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Bărbatul este din comuna Merghindeal, astfel că i-ar fi fost greu să ajungă acasă din municipiul Sibiu la acea oră târzie din noapte. 

Sursa citată mai menţionează că, în cursul zilei de joi, "procurorul va aprecia dacă se impune luarea unei alte măsuri preventive faţă de inculpat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel