Cercetați după ce au folosit la jocuri de noroc identitatea altor persoane. Victimele, anunțate de ANAF că vor plăti impozit

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Patru români sunt cercetați de polițiști, după ce ar fi folosit la jocuri de noroc online identitatea altor 15 persoane. Victimele au fost anunțate de ANAF că au avut venituri din jocuri de noroc pentru care trebuie să plătească impozit.

 

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii din Pitești au făcut, miercuri, 7 percheziții la locuințele unor persoane bănuite că ar fi obținut câștiguri ilicite prin crearea de conturi online cu datele de identitate a 15 persoane.

Perchezițiile au fost făcute în Pitești și Miovei, iar polițiștii au ridicat mai multe telefoane mobile, laptopuri, suporturi de memorie și cartele telefonice.

Din cercetări a reieșit că, în perioada mai-noiembrie 2016, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 31 de ani, ar fi creat conturi pe o platformă online, folosind datele de identitate a 15 persoane, în numele cărora ar fi jucat onilne și au obținut astfel câștiguri ilicite. Ulterior, victimele au fost anunțate de ANAF că, în cursul anului 2016, au obținut câștiguri din jocuri de noroc, pentru care trebuie să plătească impozit. Patru persoane vor fi conduse la sediul BCCO Pitești pentru audieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel