Celebră influenceriță de pe Instagram, MOARTĂ după ce a căzut de pe o stâncă. Voia să facă un selfie

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Sofia Cheung, o celebră influenceriță de pe Instagram, a murit după ce a căzut de la înălțime. Totul s-a întâmplat după ce s-a urcat pe o stâncă periculoasă, acolo unde voia să facă un selfie. 

„Viața ar trebui să fie distractivă, nu stupidă”, se arată în biografia de pe Instagram a Sofiei Cheung , care a murit în timp ce încerca să-și facă un selfie într-un loc periculos de lângă o cascadă din Hong Kong. Tânăra de 32 de ani a câștigat popularitate pe Instagram tocmai pentru fotografiile sale uluitoare în locuri foarte inaccesibile, cum ar fi munții sau cascadele.

Fata a fost alături de câțiva prieteni în zona naturală pitorească Ha Pak Lai când, în jurul orei 17:00, în timp ce încerca să facă o fotografie a cascadei formate în apropierea râului Tsing Dai, și-a pierdut echilibrul, alunecând într-o zonă unde apa era adâncă de cinci metri. Prietenii au cerut imediat ajutor, dar tânăra a ajuns moartă la spital.

Pasionată de drumeții, caiac, explorare, fotografie, dar și modă, Sofia Cheung avea o fetiță.

„Dacă nu încerci, nu vei ști niciodată” , a scris ea în dreptul unei alte fotografii.

Poate că de această dată însă, tânăra a forțat limitele. „Ne va fi dor de tine”, „Nu pot să cred că am discutat săptămâna trecută” sunt doar câteva dintre miile de comentarii care au apărut sub ultima fotografie postată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel