Celebră cântăreață româncă acuzată că și-a răpit fiul și a fugit cu el în Anglia

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Printesa de Aur
Printesa de Aur

Loredana Anghelache pe numele ei real, cunoscuta interpretă de manele Prințesa de Aur este acuzată de fostul iubit că și-ar fi răpit fiul și a plecat cu el în Anglia. 

 

Cunoscuta interpretă de manele și ex-concurentă la ”X Factor” nu a încheiat mega-controversa, pe tema copilului, cu fostul partener de viață. Cântăreața este, mai nou, acuzată de „răpire”. Robert, fostul iubit susține că aceasta și-a luat fiul de la școală, într-o vineri, și de atunci nu a mai putut lua legătura cu el. 

Cântăreața este acuzată de „răpirea” propriului fiu. Robert, fostul iubit al artistei, a făcut mărturisiri în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Bărbatul susține că fiul lui a fost scos din țară și este ținut în Anglia, acolo unde s-a mutat artista.

„L-a luat în Anglia de trei luni”

 

+În toamna acestui an am înscris copilul la școala pregătitoare din Pitești. Într-o vineri, după ce am luat copilul de la școală, m-a sunat spunându-mi că vrea și ea să-și vadă fiul, asta după ce trecuseră 6 sau 7 luni de când nu l-a văzut. Am vorbit cu ea și i-am spus: «Uite care este situația, eu îl las să vină la tine până duminică, dar să-l aduci duminica pentru că trebuie să-l duc la școală» . Aceasta, ca de fiecare dată, fără scrupule, l-a luat în Anglia de trei luni și nici în ziua de astăzi nu mai știu nimic despre fiul meu. Sincer vă spun că nici măcar nu-mi dă dreptul să vorbim cu el la telefon”, a mărturisit Robert, fostul partener al artistei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel