Cele mai sigure remedii de casă pentru a îndepărta punctele negre. Ingredientele vedetă sunt lămâia și mierea de albine

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Dat fiind că o vizită la dermatolog este destul de costisitoare și durează și foarte mult, noi am pregătit câteva metode de casă pentru tenul tău. Tratamentele de înfrumusețare, cum ar fi îndepărtarea punctelor negre, pot fi chiar plăcute dacă le faci în intimitatea ta. Dacă vă întrebați cum, iată câteva soluții pentru a face față acestei probleme enervante și complicate.

 

Punctele negre sunt cea mai frecventă afecțiune a pielii din lume. Acești mici demoni există pentru că pielea noastră acumulează zilnic, în mod natural, ulei, murdărie și celule moarte ale pielii. Acești nefericiți ne înfundă porii și foliculii de păr.

Aceste remedii DIY pentru puncte negre sunt foarte ușor de făcut și cu siguranță îți vor lăsa pielea mai curată și mai luminoasă. De asemenea,  puteți păstra la frigider orice cantitate rămasă din amestec pentru a o folosi din nou, exact ca pe o cremă scumpă din magazin.

 

Cum să îndepărtezi punctele negre cu suc de lămâie în 5 minute

 

De ce vei avea nevoie:

-Suc de lămâie
-Sare de mare
-Apă

Lămâia și sarea sunt niște exfolianți grozavi și au proprietăți antibacteriene pentru a combate acele puncte negre! Fă o pastă cu sucul de la o jumătate de linguriță de suc de lămâie, 1 lingură de sare de mare și 1 linguriță de apă.

Aplicați-o pe față cu mișcări circulare și lăsați-o să acționeze cel puțin 5 minute. Clătiți, uscați-vă și hidratați-vă!

 

Cum să îndepărtezi punctele negre cu miere în 5 minute

 

De ce vei avea nevoie:

-Zahăr brun
-Miere

Această mască de față va mirosi minunat și pielea ta îți va mulțumi! Zahărul brun îți exfoliază pielea, în timp ce mierea a fost folosită de secole ca agent antiseptic și antibacterian.

Amestecați 1 lingură de zahăr brun cu 1 linguriță de miere (asigurați-vă că amestecați bine)! Aplicați pe față cu mișcări circulare și lăsați să acționeze cel puțin 5 minute. Clătiți, uscați-vă și nu uitați să vă hidratați!

 

Cum să îndepărtezi punctele negre cu fulgi de ovăz în 5 minute

 

De ce vei avea nevoie:

-1 lingură de făină de ovăz măcinată
-1 linguriță de pudră de coajă de portocală
-2 lingurițe de iaurt

Fulgii de ovăz și pulberea de portocale vor ajuta la exfolierea pielii tale, în timp ce îți vor oferi nutrienții necesari. Iaurtul oferă probioticele iubite de piele, înmoaie pielea și închide porii mari. Amestecați împreună fulgii de ovăz, pulberea de coajă de portocală și iaurtul, apoi aplicați pe față cu mișcări circulare.

Lăsați să acționeze timp de 2-3 minute, apoi clătiți, uscați-vă și hidratați-vă!

 

2. Cele mai s... (chris-knight-p4-4j9qf7ri-unsplash.jpg)

 

Cum să îndepărtezi punctele negre cu vaselină 

 

O modalitate de a scăpa de punctele negre este de a acoperi zona respectivă (cum ar fi nasul) cu un strat de vaselină. Apoi, acoperiți cu o folie de plastic și lăsați să acționeze timp de 15 minute (asigurați-vă că lăsați loc de respirație pentru nări)! Apoi, curățați.

 

Cum să îndepărtezi punctele negre cu Aloe Vera

 

Aloe Vera este excelentă pentru a controla sebumul. Gelul de aloe vera proaspăt extras funcționează cel mai bine pentru acest lucru! Aplică un strat pe față, lasă-l să acționeze timp de 15-20 de minute, apoi spală-te.

 

Cum să îndepărtezi punctele negre cu ouă

 

Luați un ou și bateți-l într-un bol. Aplicați acest lucru pe față și lăsați-l să stea timp de 20 de minute. Vei simți cum oul îți strânge pielea (în sensul bun)! Spală-te după 20 de minute.

 

4. -imagine fara descriere- (velizar-ivanov-n1fry4nwg7o-unsplash.jpg)

 

Cum să îndepărtezi punctele negre cu bicarbonat de sodiu și apă

 

Luați o lingură de bicarbonat de sodiu, o jumătate de lingură de suc de lămâie și amestecați-le cu apă călduță. Pasta funcționează foarte bine ca un exfoliant natural și protejează pielea de infecții. Puteți scăpa de punctele negre dificile și ferme folosind acest remediu de casă.

 

Cum să îndepărtezi punctele negre cu lapte, miere și fâșii de bumbac

 

Amestecați laptele și mierea și încălziți-le timp de aproximativ 10 secunde. Lasă-le să se răcească pentru o perioadă de timp, apoi aplică-l peste punctele negre. Luați o fâșie de bumbac curată, și puneți-o deasupra, și lăsați-o să se odihnească timp de 15 minute. După care desprindeți ușor banda de bumbac, clătiți și aplicați o cremă hidratantă. Mierea este antibacteriană, iar laptele are acid lactic, care ajută la procesul natural de îndepărtare.

 

Cum să îndepărtezi punctele negre cu scorțișoară și suc de lămâie

 

Amestecați o lingură de pudră de scorțișoară, un vârf de cuțit de turmeric și puțin suc de lămâie. Aplicați pasta pe față și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute. Clătiți-o cu apă normală. Scorțișoara este cunoscută pentru că îmbunătățește circulația sângelui, strânge porii pielii, în timp ce lămâia ajută la reducerea punctelor negre, a punctelor albe; datorită proprietăților sale antibacteriene și lasă pielea sănătoasă și strălucitoare.

 

3. Cele mai s... (raphael-lovaski-pe9ixuuc6qu-unsplash.jpg)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel