Cel mai periculos pedofil român din Spania: 300 de ani după gratii

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cel mai periculos pedofil român din Spania: 300 de ani după gratii
Cel mai periculos pedofil român din Spania: 300 de ani după gratii

Autoritățile din Madrid îl țin după gratii pe cel mai periculos pedofil din Spania, care a recunoscut că a abuzat sexual cel puțin 24 de fete. Iar acuzarea cere o pedeapsă de 300 de ani de închisoare.

Dumitru RN s-a lăudat cu evenimentele "înregistrate cu mândrie" pentru ca mai apoi să răspândească materialul pe rețelele de pedofilie. Aceste filmări au fost cele care au sfârșit prin a-l scufunda, întrucât în imagini își arăta chipul, tatuajul și membrul.

Bărbatul este originar din România și vorbea în limba natală cu fetițele și în videoclipuri.

Inițial, Parchetul a cerut 286 de ani de închisoare pentru abuzuri sexuale comise între 2012 și 2018. Fetele erau prietene ale fiilor sau fiicelor prietenilor lor din Colmenar de Oreja.

 

Cel mai periculos pedofil din Spania arestat pe viață

 

Inculpatul se oferea să le ia pe fetele care mergeau la școală cu fiul său și să le ducă acasă în timp ce părinții lor aveau treabă.

Ministerul Public a indicat că poliția l-a descris pe inculpat ca fiind cel mai periculos pedofil din Spania. Circumstanța agravantă în cazul său se datorează prevalenței sau superiorității în ceea ce privește minorii, ale căror familii aveau încredere în el.

Apărarea inculpatului a susținut ca factor atenuant faptul că clientul său suferea de alcoolism cronic. Bărbatul a susținut că bea de la vârsta de 15 ani și că rapoartele medicale confirmă internarea sa în spitale din cauza consumului de alcool.

Autoritățile au comunicat că Dumitru RN a fost arestat la vârsta de 46 de ani. Intervenția a fost efectuată în cadrul operațiunii Balrog a Poliției Naționale, după ce Poliția din Queensland (Australia) a transmis în baza de date International Child Sexual Exploitation (ICSE), gestionată de INTERPOL, câteva înregistrări cu abuzuri asupra copiilor din Spania.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel