Cel mai bătrân câine din lume a împlinit 31 de ani. Cât de mulți înseamnă în ani câinești

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cel mai bătrân câine din lume a împlinit 31 de ani. Cât de mulți înseamnă în ani câinești / Foto: Captură video youtube
Cel mai bătrân câine din lume a împlinit 31 de ani. Cât de mulți înseamnă în ani câinești / Foto: Captură video youtube

Bobi este cel mai bătrân câine din lume din istorie și tocmai a sărbătorit o nouă aniversare. Celebrul cățel a ămplinit 31 de ani.

Născut pe 11 mai, în 1992, Bobi a mai făcut încă o tură completă în jurul soarelui și a împlinit 31 de ani. Ce te faci atunci când împarți casa cu o adevărată legendă vie care își consolidează locul în cartea recordurilor cu fiecare zi care trece?

O petrecere cu 100 de invitați va avea loc în cinstea celui mai bătrân câine din lume

Bobi, genialul sărbătorit, va avea propria sa petrecere în Conqueiros, Portugalia, sâmbătă, 13 mai, pentru a marca această ocazie incredibilă și specială.

El va sărbători faptul că este cel mai bun sărbătorit din toate timpurile alături de familia, prietenii, localnicii și cei dragi, la eveniment urmând să participe 100 de persoane - da, o sută.

Va fi tort, o trupă de dansatori și multe râsete, în timp ce oamenii lui, familia Costa, îi vor face o petrecere de zile mari.

 

Câți ani are cel mai bătrân câine în ani de câine

 

Pentru calculatoarele iPhone care au funcția logaritm naturală sau „ln” (rotiți telefonul lateral / orizontal pentru a ajunge la vizualizarea in mod științific), introduceți mai întâi vârsta câinelui. Apoi apăsați butonul „ln”. Înmulțiți rezultatul cu 16; apoi adăugați 31.

Dacă utilizați calculatorul științific Google: mai întâi, apăsați „ln”, apoi introduceți vârsta câinelui, apoi egalizați-l. Apoi, înmulțiți cu 16, apoi adăugați 31.

Astfel reiese că vârsta adevărată a lui Bobi este de 86 de ani.

 

Câinele a intrat în cartea recordurilor la începutul anului

Costa a mai declarat pentru Guinness World Records că, din februarie, când Bobi a devenit cel mai bătrân câine din lume și cel mai bătrân câine din istorie, ei bine, a devenit o adevărată celebritate.

"Au venit oameni să-l vadă din toată Europa, precum și din SUA și chiar din Japonia", a dezvăluit Costa.

"S-au făcut o mulțime de fotografii și a trebuit să se ridice și să se dea jos de multe ori. Nu a fost ușor pentru el", a declarat Costa, înainte de a confirma că Bobi și-a revenit și este sănătos.

Bobi este un Rafeiro do Alentejo de rasă pură, un tip de câine de fermă portughez care, de obicei, are o speranță medie de viață de aproximativ 12-14 ani.

Evident, el a depășit cu mult această vârstă. Fostul cel mai bătrân câine din istorie, un câine de rasă australian pe nume Bluey, a deținut recordul timp de aproape un secol, până la apariția lui Bobi. Bluey avea 29 de ani și cinci luni când a murit în 1939, conform Ladbible.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel