Cei mai buni specialişti din domeniul telecomunicaţiilor se vor reuni joi, în cadrul unei celebre conferințe, la Bucureşti

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cei mai buni specialişti din domeniul telecomunicaţiilor se vor reuni joi, în cadrul unei celebre conferințe, la Bucureşti / Foto: Unsplash
Cei mai buni specialişti din domeniul telecomunicaţiilor se vor reuni joi, în cadrul unei celebre conferințe, la Bucureşti / Foto: Unsplash

Cei mai buni specialişti din domeniul telecomunicaţiilor se vor reuni joi, la Bucureşti, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a conferinţei RONOG (Romanian Network Operators Group).

,Participanţii sunt reprezentanţi din cadrul companiilor care oferă servicii de acces la internet, transmisiuni de date, servicii de voce, cablu TV, furnizori de conţinut, găzduire servere şi domenii de internet, colocare şi centre de date, dar şi din rândul autorităţilor de reglementare, al furnizorilor de echipamente şi soluţii de securitate etc.

 

Ronog îşi propune să ofere conţinut de calitate şi actualitate şi să reunească cei mai buni specialişti în internet şi tehnologie



Ronog îşi propune să ofere conţinut de calitate şi actualitate şi să reunească cei mai buni specialişti în internet şi tehnologie, oameni de business, profesionişti şi reprezentanţi ai operatorilor de telecom. În cadrul acestei ediţii vor fi dezbătute subiecte ce vor aborda perspective şi provocări cu care se confruntă operatorii de telecomunicaţii din România, securitatea reţelelor şi sistemelor informaţionale, noi tehnologii din domeniul IoT, beneficiile pe care le oferă conectarea operatorilor la platformele de schimb de trafic de internet, implementarea tehnologiei 5G în Romania, operaţiuni de reţea şi WI-FI6, influenţa Unix-ului în apariţia şi dezvoltarea Internet-ului pe scară largă.

Ronog 7 este un eveniment organizat cu susţinerea Asociaţiei Interlan precum şi a Tele-Grup, ModernTV, Amazon Web Services, Internet Systems Consortium, Flexoptix, AOTR, NXDATA, Internet Society, RIPE NCC, DCN Europe, Salumanus, Prohuman, Viva Telecom, Bitway Telecom, Chroot Network şi Starnet Media.

Susţinători şi parteneri media ai evenimentului sunt: Euro-IX (European Internet Exchange Association), STS (Serviciul de Telecomunicaţii Speciale), Agerpres, Ziarul Pozitiv, Softlead, Media Expres şi BIZ.

 

Ce este RONOG?



RONOG (Romanian Network Operators Group) este o întrunire a operatorilor de reţele din România creată la iniţiativa Asociaţiei Interlan. Asociaţia InterLAN, organizatoarea şi gazda evenimentului, este o organizaţie non-profit al cărei scop principal este reprezentarea intereselor furnizorilor de telecomunicaţii mici şi medii şi deţine cel mai mare nod neutru de schimb de trafic de internet din România, InterLAN Internet Exchange.

Din 2008, Asociaţia InterLAN este membru cu drepturi depline în Euro-IX (Asociaţia Europeană a Internet Exchange-urilor) iar din 2015 este membru cu drepturi depline al organizaţiei europene RIPE NCC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel