Cehia. Mai mulți morți și zeci de răniți după ce două trenuri de pasageri s-au ciocnit: „Situația este gravă!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Cehia. Mai mulți morți și zeci de răniți după ce două trenuri de pasageri s-au ciocnit: „Situația este gravă!”. FOTO: captură Twitter @Jirka Kohout
Cehia. Mai mulți morți și zeci de răniți după ce două trenuri de pasageri s-au ciocnit: „Situația este gravă!”. FOTO: captură Twitter @Jirka Kohout

Cel puţin doi oameni au murit şi peste 40 au fost răniţi, în coliziunea a două trenuri de pasageri în apropiere de oraşul Domazlice din vestul Republicii Cehe, a relatat miercuri agenţia de presă cehă CTK, preluată de Reuters.

Patru persoane care au fost grav rănite au fost transportate cu elicopterul, alte şapte au avut nevoie de intervenţie chirurgicală, iar 31 au suferit răni uşoare.

Ministrul ceh al transporturilor, Karel Havlicek, a anunţat pe Twitter că unul dintre trenurile implicate în coliziune a fost trenul expres Ex 351, care potrivit site-ului Căilor ferate cehe face legătura între Munchen şi Praga.

„Ex 351 a trecut pe lângă un semnal care indica Stop... şi a intrat în coliziune cu trenul de pasageri”, a explicat Havlicek. 

 

„Situația este gravă, anulez întregul program și sunt în drum spre locul accidentului”, a declarat ministrul Transporturilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel