Ce mai fură românii prin Germania: recipiente de sare și piper și pliculețe de ceai, găsite de polițiști în rucsacul unui tânăr

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un român a fost arestat în Germania, după ce polițiștii au găsit în rucsacul său mai multe recipiente pentru sare și piper și pliculețe de ceai. 

Un român în vârstă de 22 de ani a fost arestat după ce a comis mai multe furturi. Incidentul s-a petrecut joi, 4 noiembrie, în Gara din München. În jurul orei 3:30 dimineața, un angajat al unui magazin din gară a raportat prezența unui rucsac cu proprietar necunoscut, lăsat pe o scară.

După ce au mutat bagajul de mai multe ori și au stabilit că nu reprezintă niciun risc, polițiști l-au deschis.

Înăuntru au găsit bunuri care la prima vedere ar fi putut aparține unui lucrător și din acest motiv l-au lăsat în grija angajatului care l-a semnalat.

La scurt timp însă, angajatul a sunat din nou și a declarat că o persoană străină se află în sediul magazinului și că era în căutarea unor obiecte pe care să le sustragă.

Românul a lăsat rucsacul pe scară iar apoi a intrat în magazin să fure

 

Conform unui comunicat al Poliției din München, românul intrase în magazin mai devreme și a lăsat rucsacul pe scară, continuând apoi să umble prin magazin pentru a fura lucruri.

Tânărul a fost reținut și s-a descoperit că rucsacul și conținutul acestuia, peste 20 de recipiente cu sare și piper, pliculețe cu ceai, o tabletă și un telefon mobil, proveneau din mai multe furturi.

Românul le-a spus polițiștilor că telefonul l-a sustras recent dintr-un magazin de electronice din Delmenhorst.

Tânărul de 22 de ani, care nu este rezident în Germania, va fi prezentat unui judecător care va decide măsurile care vor fi luate împotriva lui.  

 

Românul cu "bicicleta roz" a terorizat un orășel din Germania, apoi a fugit în Danemarca

Un român a fost arestat în Danemarca, după ce a terorizat micuța localitate Cuxhaven din Germania. Tânărul a fost prins, după ce polițiști au stabilit că acesta se deplasa cu o bicicletă roz. 

Un român în vârstă de 33 de ani a fost arestat în Danemarca, după o serie de spargeri date în Germania. Potrivit autorităților, ce l-a dat de gol a fost o bicicletă roz cu scaun pentru copii.

Joi, 4 noiembrie, liniștea localității Cuxhaven a fost dată peste cap după o serie de spargeri și furtul unei mașini. Numitorul comun al acestor infracțiuni este o bicicletă roz cu scaun bej pentru copii.

Serie de spargeri date de român

 

Potrivit unui comunicat al poliției din Cuxhaven, prima spargere a avut loc în jurul orei 12:15, pe Batteriestrasse din zona Cuxhaven-Döse, într-o clădire rezidențială. Românul a forțat ușa din spatele clădirii și a furat, printre altele, un portofel. La locul faptei, martorii au observat o bicicletă roz cu scaun bej pentru copii.

Puțin mai târziu au fost raportate alte spargeri pe Strichweg. Aici, tânărul român a intrat într-o clădire mixtă, rezidențială și comercială. Făptuitorul a încercat apoi să intre într-un apartament aflat la etaj, fiind însă surprins de un locatar. Și cu această ocazie a fost văzută o bicicletă roz cu scaun bej pentru copii.

Românul a furat o mașină și a fugit în Danemarca

 

După-amiaza, între orele 13:00 și 15:00, polițiștii au fost anunțați cu privire la un furt comis pe Gorch-Fock-Strasse. Proprietarul a apelat serviciile de urgență și le-a semnalat oamenilor legii că autori necunoscuți i-au furat mașina. Totodată, la locul faptei a fost abandonată o bicicletă roz cu scaun bej pentru copii.

Vineri, 5 noiembrie, mașina furată, respectiv o Toyota de culoare roșie, înmatriculată în Cuxhaven, a fost găsită la granița cu Danemarca și ulterior sechestrată de autoritățile din această țară.

Șoferul, un român în vârstă de 33 de ani, a fost arestat în Danemarca. Poliția din Germania a demarat o anchetă pentru a stabili exact modalitatea prin care românul a comis spargerile. Totodată, oamenii legii vor să afle dacă tânărul este responsabil și de alte furturi, astfel că îi roagă pe cei care pot oferi informații suplimentare privind bicicleta roz, suspect sau mașina furată să contacteze poliția din Cuxhaven la numărul de telefon 04721 5730.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel