Ce legi nu va putea schimba Dragnea NICIODATĂ

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Patrioți și credincioși. În costume naționale și făcând cruci. Așa îi vezi pe mulți politicieni români de ceva timp. Cu dreapta fac cruce, cu stânga îți bagă mâna în buzunar. Se apropie Paștele și va urma un adevărat spectacol, pe banii noștri, de “credință și iubire”. Sigur, iubire pentru ei, pentru averile lor, banii, scaunele, privilegiile lor. Toate ascunse în spatele cruciulițelor de la gât sau crucilor ample făcute pentru posteritate și pentru electorat.

Toate însă până la cele zece porunci. “Să nu furi, să nu poftești la ce este al aproapelui tău”. Caduce. Cu atâta putere și să-ți facă alții legile? În Teleorman, județul care a dat un președinte de partid, un prim ministru și un ministru de Interne, nu s-a pomenit așa ceva.

Însă, oricât s-ar strădui Liviu Dragnea, oricâte legi va schimba, tot nu va scăpa. Poți să modifici legile după chipul și asemănarea ta, poți să-ți faci scut cu legile unei țări, poți să aperi hoți, corupți, poți să te aperi pe tine și pe acoliții tăi de mâna lungă a legii, poți să păcălești câteva milioane de cetățeni, de 2-3-4 ori, dar nu o poți face la nesfârșit. Un singur lucru a uitat Liviu Dragnea - poate să schimbe legile justiției, dar nu poate schimba Decalogul.

Dacă încalci sistematic cele zece porunci dictate de Dumnezeu lui Moise, va veni curând și lecția pe care nu ai învățat-o. Iar apusul e aproape.

(1.Eu sunt Domnul Dumnezeul Tău; să nu ai alți dumnezei afară de Mine, 2. Să nu-ți faci chip cioplit, nici altă asemănare, nici să te închini lor, 3. Să nu iei numele Domnului Dumnezeului tău în deșert, 4. Adu-ți aminte de ziua Domnului și o cinsteste, 5. Cinsteste pe tatăl tău și pe mama ta, că bine să-ți fie și mulți ani să trăiești pe pământ, 6. Să nu ucizi,  7. Să nu fii desfrânat, 8. Să nu furi, 9. Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău, 10. Să nu poftești nimic din ce este al aproapelui tău.)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel