Caz șocant: Hoții au furat duba unei firme de pompe funebre, cu tot cu cadavru

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
duba_pompe_funerare_furata
duba_pompe_funerare_furata

Un incident mai neobișnuit a avut loc joi, într-un oraș din SUA. Hoții au furat o dubă ce aparține unei firme de pompe funebre, cu tot cu cadavrul unei femei, care se afla înauntru, potrivit CNN.

Autoutilitara de culoare albă, inscripționată cu numele firmei, a fost furată după ce șoferul a oprit la un magazin din St. Louis, în jurul orei 10 dimineața. A lăsat vehiculul pornit și a plecat, iar când a revenit a observat că dispăruse. Poliția a pornit căutările, însă până acum nu au reușit să găsească duba furată, sau trupul femeii decedate.

"Ne puteți ajuta să localizăm un vehicul furat din această dimineață din zona North County? Este o autoutilitară Nissan albă din 2012, cu numărul de înmatriculare Missouri 5MDX73. Vehiculul are autocolante cu numele unei fire de pompe funerare, care sunt afișate pe lateral și pe spate", au transmis reprezentanții firmei.

Investigatorii încearcă acum să dea de urmă unui bărbat și a unei femei, care au fost surprinși de camerele de supraveghere când au intrat în magazinul respectiv și care ar putea oferi informații suplimentare. Firma de pompe funebre a refuzat să comenteze incidentul la solicitarea jurnaliștilor de la CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel