Caz incredibil în Germania: Româncă, SECHESTRATĂ la locul de muncă. Intervenție de urgență a poliției. Patronul, OBLIGAT să-i plătească jumătate din TOT contractul

Narcis Popa |
Data publicării:

O româncă a fost sechestrată la o fermă de vaci din Aachen, Germania. Aceasta a cerut ajutor pe Facebook unui român pe care nu-l cunoștea. Bărbatul a apelat serviciul 112 în România și a fost la un pas să fie amendat pentru că ar fi indus autoritățile în eroare. 

În cele din urmă, poliția din Germania a intervenit și a salvat-o pe româncă. Patronul a fost obligat să-i plătească jumătate din banii cuveniți pentru că munca nu ar fi fost una corespunzătoare

"Să vedeți, /Cum e la nemți.
Pe 15 august de Sfânta Maria Mare am făcut o urare unei Marii, i-am spus, La mulți ani ! Ocazie cu care am aflat la acea dată că fata în Germania la o fermă de vaci este sechestrată și forțată la muncă. În Aachen am apelat la un prieten care m-a refuzat categoric și a spus să sun la 112, că poliția vine acolo în trei minute.
După aceia am aflat că fata a sunat de trei ori la 112 în Germania și dispecera a făcut legătura cu Poliția neînțelegânduse la telefon i-au închis și nu a mai căutat-o nimeni; asta cu trei zile înainte de Sfânta Maria.

Atunci eu am sunat la noi la 112 și am explicat situația, dacă vă vine să credeți sau nu Poliția Română (europeană) în 3 minute a fost la mine acasă. În loc s-o caute pe Maria ei mă căutau pe mine și m-au acuzat pentru ducerea în eroare vrând chiar să-mi dea amendă, asta după ce le-am fost prezentat mesajele de îngrijorare de pe Messenger. Am fost luat la poliție și am dat declarații.
Poliția germană având adresa și două numere de telefon a lui Maria, care erau activate pe Roaming în două telefoane Smart, știind că este la o fermă de vaci, două fotografii cu ferma, au găsit-o, țineți-vă bine, în 35 de ore. De la ora 12 a doua zi la ora 23:00. A fost alertat și Interpolul.

Patronul de la fermă de vaci a fost nevoit să-i plătească Mariei 50% din banii cuveniți pe motiv că munca nu a fost corespunzătoare și să o lase să plece în România, /Stima noastră și mândria," a povestit românul pe contul său de socializare.

Acesta a publicat și discuțiile cu femeia care îi cerea disperată ajutorul:

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel