Caz grav la Iași: Un bărbat și-a bătut soția gravidă și a chemat ambulanța după șapte ore

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un bărbat din localitatea ieșeană Stolniceni Prăjescu și-a bătut cu pumnii și picioarele soția gravidă în luna a opta. Bărbatul a chemat ambulanța abia după 7 ore, iar femeia a născut copilul mort. Bărbatul de 37 de ani a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat.

Conflictul dintre cei doi soți din localitatea Stolniceni Prăjescu, județul Iași, a avut loc la începutul lunii noiembrie a anului trecut. Potrivit procurorilor, după ce a băut, bărbatul de 37 de ani și-a lovit soția, care era gravidă în luna a opta, de mai multe ori cu pumnii peste față, cap și peste corp.

„În jurul orei 18.00, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, inculpatul, în vârstă de 37 ani, a iniţiat un atac asupra soţiei sale, însărcinată în luna a VIII-a, căreia i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii peste faţă, cap şi peste corp, precum şi cel puţin şase lovituri cu picioarele în abdomen, ceea ce i-a cauzat nenumărate leziuni – echimoze, tumefacţii, plăgi – la nivelul feţei şi capului, membrelor superioare, abdomenului, coapselor, gambei şi genunchilor, fractură de piramidă nazală, luxaţie de cot stâng, dar a şi declanşat naşterea fătului mort, din cauza hemoperitoneului, consecinţă a plăgii hepatice, toate acestea fiind leziuni grave care i-au pus viaţa în primejdie persoanei vătămate", a declarat Mihaela Apostol, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Potrivit rechizitoriului, bărbatul a avut intenția de a ucide, acest lucru rezultând din multitudinea loviturilor și a intensității, dar și din obiectele pe care le-a folosit ca să o lovească pe femeie.

Procurorul criminalist a stabilit și faptul că bărbatul și-a abandonat soția care sângera puternic, "fără a-i acorda ajutor sau a cere ajutor pentru ea, ci, dimpotrivă, spunându-i că singura variantă ar fi fost păstrarea secretului agresiunii şi convieţuirea în continuare, intervenţia unei ambulanţe fiind solicitată după aproximativ 7 ore".

Bărbatul a fost arestat preventiv, iar luni a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel