Caz cutremurător la Galați: Copil de 6 ani, SFÂȘIAT de un câine de luptă

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV (sursa: Pixabay)
Foto ILUSTRATIV (sursa: Pixabay)

Un copil în vârstă de 6 ani din Galați se zbate între viață și moarte la spital, după ce a fost sfâșiat de un câine antrenat pentru luptă. Se pare că animalul a scăpat printr-o spărtură din gard. 

Potrivit informațiilor transmise de Antena 3, copilul se juca în curtea casei. Câinele ar fi trecut printr-o spărtură din gard și l-a atacat pe cel mic. Rănile au fost atât de profunde încât sub mușcături se vedeau o parte din organele interne, iar un plămân a fost perforat. 

Copilul suferit deja primele dintr-un șir lung de operații, fiind internat în Secția ATI a Spitalului de Urgență pentru copii. Din păcate, cel mic va rămâne cu sechele toată viața. 

„După primele verificări, polițiștii au stabilit că minorul ar fi fost mușcat de câinele unui vecin, pe care acesta îl lăsase nelegat, și care ar fi intrat în curtea imobilului alăturat prin gardul împrejmuitor, degradat”, spun reprezentanții Poliției Galați, citați de Mediafax.

Potrivit unor surse, câinele ar fi unul cu potențial de luptă clasa a 2-a, din rasa Cane Corso. Poliția a întocmit un dosar penal în acest caz, în urma cercetărilor urmând a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Posesorul animalului antrenat pentru luptă riscă o pedeapsă cuprinsă între 6 luni și 3 ani de închisoare.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel