Cataramă, scandal cu Dobrovolschi: „Nu fiți isterică! Oricum sunteți în conflict de interese / În ce lume trăiți? Credeam că am evoluat”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Scandal total la Realitatea  Plus, în emisiunea moderată de Mădălina Dobrovolschi. Invitat: Viorel Cataramă. Discuții incendiare pe tema coronavirusului. 

Mădălina Dobrovolschi și Viorel Cataramă, dialog savuros în direct la Realitatea Plus.

Mădălina Dobrovolschi: Dumnevoastră nu vi se pare că este grav să bagatelizați acest virus, în contextul în care vedem ce aduce relaxarea măsurilor?

Viorel Cataramă: Dar eu nu bagatelizez, doamnă. Eu spun un singur lucru: am stat în carantină degeaba, că în momentul ieșirii din carantină dai din nou nas în nas cu acest virus care există și va exista mulți ani de acum încolo?

Mădălina Dobrovolschi: Și care este soluția dumneavoastră atunci?

Viorel Cataramă: Imunizarea de grup, evident, v-am spus

Mădălina Dobrovolschi: ...care nu este posibilă. În nicio țară nu s-a reușit asta, în ce lume trăiți domnule Cataramă?

Viorel Cataramă: Ba da, Suedia....

Mădălina Dobrovolschi:  Domnule Cataramă, am discutat în emisiunea trecută, credeam că am evoluat... În Suedia, epidemiologul șef a declarat că a fost o strategie greșită...

Viorel Cataramă: Nu domnișoară, stați puțin, vă rog frumos, fără jigniri, că vă pot jigni și eu... cum adică că am evoluat?...

Mădălina Dobrovolschi:  Credeam că am evoluat discuția de la momentul acela spre alte linii de discuție...

Viorel Cataramă: Ceea ce spuneți dumneavoastră nu are nici legătură cu realitatea... și să ne înțelegem un singur lucru: Dumneavoastră nu vreau să fiți isterică, că oricum sunteți în conflict de interese.

Mădălina Dobrovolschi:  Domnule Cataramă.... aveți niște date ca să susțineți lucrul acesta? 

Viorel Cataramă: Păi se știe care este suma pe care a primit-o întreaga presă pentru a promova aceste idei care sunt nocive pentru România

Mădălina Dobrovolschi: banii aceia, care sunt pentru salvarea presei, sunt bani care sunt pentru a promova niste idei? Sunt bani pentru ca presa să treacă mai ușor peste această perioadă de criză! Haideți domnule Cataramă... Înseamnă că presa din întreaga lume, care relatează despre coronavirus, este în conflict de interese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel