Cât costă o rochie de la Dana Budeanu. Ana Baniciu: "Am plătit toți banii dintr-un turneu"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, cât costă o rochie făcută de Dana Budeanu. 

Cântăreața Ana Baniciu a fost invitată în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, unde a abordat mai multe subiecte. Cum a fost criticată de multe ori de Dana Budeanu, fosta participantă la "Asia Express” a mărturisit că și-a dat toți banii pe care îi strânsese în urma a mai multe concerte cu Lala Band pentru a-și cumpăra o rochie.

"Dana Budeanu… de la care am cumpărat o rochie acum mulți ani. A fost o chestie, mă rog… Eram cu Lala Band, cu 'Pariu cu viața'. Trebuia să cumpăr rochia asta ca să ne prezentăm la un eveniment. Poate va vedea vreodată acest podcast și să-i spun că eu mi-am dat banii de pe un turneu cu Lala Band, de pe multe cântări cu Lala Band. Am plătit o rochie de-ale ei. După care o vedeam pe YouTube cum vorbea în nenumărate rânduri despre mine. La un moment a fost un lucru care m-a deranjat foarte tare. A zis: 'Dacă stai într-o sărăcie de casă, mai bine nu te mai posta'. Sărăcie sau nu… este o casă pe care eu mi-am dorit-o cu tot sufletul. Nu cred că mi-am dorit ceva mai mult decât casa asta în care stau.

Nu cred că am muncit mai mult pentru ceva decât pentru casa mea. E munca mea și nici nu vreau să mi-o aprecieze ea. Vreau doar să tacă. Atât. (…) Are o răutate, dar e o femeie foarte deșteaptă. Își face reclamă pe spatele altor femei sau altor oameni care se îmbracă cum se îmbracă. Poate nici mie nu-mi plac ținutele făcute de ea, dar e o chestie de gust aici”, a spus Ana Baniciu.

De-a lungul timpului, Dana Budeanu a lansat mai multe atacuri la adresa Anei Baniciu.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel