Cât câștigă un consilier de ministru în România. Primul anunț public de angajare care menționează și salariul

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Un anunț de angajare publicat pe Facebook dezvăluie salariul primit de un consilier de ministru în România. 

Potrivit unui anunț de angajare publicat pe un grup specializat de Facebook, un consilier în cabinetul unui înalt demnitar al statului român primește, lunar, între 4,500 lei și 6,100 de lei net. Potrivit aceluiași anunț, pe lângă salariu, există și alte beneficii "nefinanciare indirecte legate de zona de activitate a ministerului".

"Căutăm un Consultant de Imagine Digitală pentru unul dintre miniștrii CU IMAGINE BUNĂ din Guvern. Acesta va face parte din cabinetul ministrului și va avea mai multe activități, grupate în trei mari categorii distincte:
-         Foto, video și editare
-         Redactarea textelor pentru postările de pe site și canalele social media
-         Administrarea canalelor social media: creare, dezvoltare, întreținere, optimizare, SEO etc.

Noul angajat va participa la toate întâlnirile importante ale ministrului, în țară și în străinătate, va fotografia, va filma, va edita materialele filmate, va conspecta punctele esențiale ale întâlnirilor și evenimentelor la care participă, va redacta textele de prezentare și le va posta pe canalele de care se ocupă.

Programul și locul de lucru sunt flexibile, însă dată fiind natura jobului, vor fi multe deplasări împreună cu ministrul, inclusiv în străinătate, pentru a participa la toate evenimentele care trebuie consemnate.

Candidații trebuie să aibă experiență relevantă în domeniile de activitate descrise mai sus, să vorbească bine limba engleză și să fie disponibil la deplasări multiple, dar de scurtă durată, de regulă. Editarea video și foto trebuie cunoscută la nivel mediu, semi-profesional (pe calculator). Ministerul dispune de echipamente performante, care acoperă orice nevoie în acest domeniu.

Pentru experiență în două din cele trei domenii, salariul este de 4,500 de lei net. Pentru experiență în toate cele trei, este de 6,100 de lei net, sau mai mult. Câteva avantaje nefinanciare indirecte legate de zona de activitate a ministerului pot fi extrem de atractive pentru anumite categorii de candidați. Fiind un job de consilier în cabinetul unui înalt demnitar, angajarea se face cu carte de muncă pe perioada mandatului ministrului.

Cei care sunt interesați de acest job sunt rugați să-mi trimită un CV clar, bine făcut și detaliat la adresa [[email protected]](mailto:[email protected])", este anunțul postat pe un grup de Facebook. 

cat-castiga-un-consilier-de-ministru-in-romania--primul-anunt-public-de-angajare-care-mentioneaza-si-salariul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel