Carte de identitate românească, FASLIFICATĂ de un albanez care voia să ajungă mai ușor din Germania în LONDRA

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un cetățean albanez se dădea drept român pentru a putea ajunge mai ușor, fără viză, în Marea Britanie. Polițiștii germnai i-au zădărnicit planurile.

Polițiștii federali de pe aeroportul din Dusseldorf au cerut, la îmbarcarea unui zbor cu direcția  Londra-Luton, documentele de identificare unui bărbat de 22 de ani. Potrivit documentelor arătate, tânărul era român. Însă la capitolul limbă română nu excela nici în vorbire și, cu atât mai puțin, la scris.

Bărbatul, care s-a dovedit a fi cetățean lbanez, le-a arătat polițiștilor germani o carte de identitate românească, act prin care ar fi putut intra în țară vără viză. La o verificare mai atentă, documentul s-a dovedit a fi un fals, iar documentele reale de identificare ale sale fuseseră aruncate de el în toaleta aeroportului, fiind recuperate ulterior de polițiști.

Într-o primă audiere, albanezul a declarat că a achiziționat documentele falsificate din Belgia. Tânărul de 22 de ani a fost deportată de pe aeroportul din Dusseldorf în Albania. El a riscă acum dosar penal pentru fals de documente și reședință neautorizată, se arată într-un comunicat al politiei germane.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel