CARNAGIU la o petrecere românească în Italia. Mai mulți români au ajuns ÎNJUNGHIAȚI la spital

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O petrecere românească s-a sfârșit tragic, după o răzbunare din gelozie. O româncă a decis să soluționeze în stil „tradițional“ disputa dintre ea, fostul iubit și actuala lui prietenă. Râuri de sânge au curs după ce mai multe persoane au ajuns de la bal...la spital.

Clubul de noapte „Lido” din Ponte San Giovanni, Perugia (Italia), a fost gazda unei petreceri românești. Și ca orice petrecere românească „autentică“, seara s-a terminat la spital pentru unii dintre petrecăreți, acolo unde au ajuns cu plăgi înjunghiate. Șase persoane, cinci români și un cetățean albanez, au fost „protagoniștii after-party-ului“.

Totul se întâmpla în zorii zilei când, în restaurantul Lido - local care mai fusese sancționat în trecut pentru episoade similare și obligat chiar să se închidă pentru probleme de „siguranță publică” - aproximativ douăzeci de oameni rămân să continue petrecerea. Atunci își face apariția și un cuplu: El, Renato, albanez de 30 de ani, ea, Alexandra, o româncă de 41 de ani. Femeia se apropie de un grup de fete și, simulând că intră în dans, scoate din geantă un cuțit, apoi și iubitul ei scoate un altul din buzunarul pantalonilor. Conform reconstrucției carabinierilor stației Ponte San Giovanni - coordonați de mareșalul Mirko Fringuello - albanezul și românca ar fi provocat fetele și apoi le-ar fi atacat cu cuțite, implicând bărbații prezenți, inclusiv DJ-ul serii.


Românca atacatoare - operație estetică „de ocazie“


Ce a urmat este dramatic: doi albanezi, un kosovar și un român ajung la spital înjunghiați, unul va fi chiar supus unei intervenții chirurgicale. Atacatorii, răniți și ei, încearcă să fugă cu un Mercedes, dar sunt reținuți în apropiere, de carabineri. O a doua patrulă de poliție merge la Lido unde găsește grav rănite două femei și un bărbat. Alte trei persoane au ajuns cu mașinile proprii la același spital din apropiere - „Santa Maria della Misericordia din Perugia“, tot cu plăgi înjunghiate, relatează lanazione.it.

Ieri dimineață, în fața clubului Lido, sângele răniților stă încă dovadă a măcelului care s-a petrecut. Cei doi presupuși atacatori sunt reținuți. Albanezul Renato ajunge încarcerat la Capanne pentru tentativă de omor, în timp ce românca Alexandra este trimisă la Secția de Chirurgie Maxilofacială a Spitalului din Perugia, iar după operație va fi judecată pentru loviri și alte violențe. Cei doi sunt apărați de avocații Daniela Paccoi și Guido Rondoni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel