Carmen Dan riscă ÎNCHISOAREA

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Carmen Dan ar putea fi acuzată de violarea corespondenţei, după ce în şedinţa Comitetul Executiv Național al PSD a mers cu ”xeroxuri“ după convorbiri particulare pe WhatsApp, între prefectul Capitalei şi un secretar de stat.

 

În încercarea de a disculpa Direcţia Generală de Protecţie Internă, asupra căreia planau suspiciuni privind interceptarea convorbirilor, şeful „Doi şi-un sfert”,

Cristian Mărculescu, a denunţat-o fără să vrea pe Carmen Dan în încercarea de a disculpa Direcţia Generală de Protecţie Internă, asupra căreia planau suspiciuni privind interceptarea convorbirilor,informează adevărul.ro

Carmen Dan ar putea fi acuzată de infracţiuni ce aduc atingere domiciliului şi vieţii private (art 226 din Codul penal) şi dacă ar fi găsită vinovată, ar putea primi până la doi ani de închisoare. 

”În momentul în care avem o asemenea declaraţie publică despre faptul că acele convorbiri au fost predate de cineva ministrului de Interne, vorbim de un dosar penal fără doar şi poate. În culpă este şi ministrul de Interne care le-a făcut publice, dar şi secretarul de stat care i le-a predat. Competenţa de cercetare aparţine Parchetului General, avâd în vedere calitatea persoanelor respective“, a explicat, pentru Adevărul, avocatul Adrian Cuculis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel