Gaze lacrimogene și tunuri cu apă în Palatul Parlamentului. Caii n-au vrut să intre

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Mai toți demnitarii din ultimii 30 de ani s-au crezut veșnici. Și mai toți au crezut că sunt stăpânii țării și ai “prostimii”. Mulți s-au crezut mai buni decât cei 20 de milioane de concetățeni, dar s-au sacrificat pentru ei.

Mulți dintre ei au crezut că au ajuns în funcții datorită unor calități deosebite ale lor, nu pentru că i-a pus partidul. Dintr-o dată deveneau niște genii. Și dacă te uiți cum și-au înmulțit averea, e clar că au fost.

Unul dintre demnitarii de astăzi ai țării, pe care nu-I recomandă nimic, dar absolut nimic, pentru o funcție atât de important este doamna ministru de Interne, Carmen Dan. Exact, cea cu priza, care azi se aștepta ca subalternii ei să-i ia pe protestatarii din Palatul Parlamentului pe sus, eventual să dea și cu niște gaze lacrimogene. De ce nu să pună și tunurile de apă pe cei 10 tineri care strigau din toți rărunchii – “Marș la tribunal, Parlament penal”. Sigur, puteau să încerce și cu jandarmii călare. Poate o lua cineva pe cal, ca în filme, și o salva și pe doamna Dan. Bine era dacă o ducea direct în Teleorman.

“Încă nu i-au luat pe ăştia de aici?”, s-a înfuriat marea ministresă la ieşirea din sala de plen, potrivit news.ro. În țara lor, “ăștia” nu doar că îi încurcă, ci le aduce aminte zilnic că sunt frumoși, deștepți și iubitori de țară. Iar așa ceva nu se poate tolera, nu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel