Carmen Dan: Jandarmeria Română protejează ordinea de drept

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Carmen Dan a scris pe Facebook cu ocazia celebrării a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române că misiunea Jandarmeriei este de a păstra echilibrul care protejează drepturile, libertățile cetățenilor și ordinea de drept.

 

"Aveți un rol important în societatea românească, fiind unul dintre pilonii de bază ai siguranței și ordinii publice, cu misiunea, deloc ușoară, de a păstra permanent acel echilibru care protejează drepturile, libertățile cetățenilor și ordinea de drept.

Eu vă asigur de întreaga mea susținere, pentru că îmi doresc ca o instituție a statului de drept cum este Jandarmeria Română să ocupe locul pe care îl merită cu adevărat în societate.

În timp, misiunile Jandarmeriei s-au diversificat, jandarmii fiind din ce în ce mai implicați în acțiunile de salvare a oamenilor și de protejare a comunităților în situații de urgență, fiind, alături de pompieri, cei care intervin la inundații, alunecări de teren, zăpezi sau în misiuni de salvare montană.", a scris pe Facebook  Carmen Dan cu ocazia celebrării a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Romane.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel