Carmen Dan îl ia la ȚINTĂ pe Cioloș: "V-ați bătut joc de România"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Carmen Dan lansează atacuri la adresa lui Dacian Cioloș, după vzita acestuia în Teleorman, unde a făcut un selfie cu protestatarii care l-au întâmpinat. Ministrul de Interne susține că fostul premier vrea să trăiasă iar ”bucuria de a face nimic”.

Carmen Dan a postat un mesaj acid pe pagina sa de socilizare, alături de o poză cu sculptura ”Cumințenia Pământului”,  lui Brâncuși, pe care scrie ”Cumințenia pământului. Statul român, bun de plată.”

Ministrul a continuat într-o lungă postare să critice guvernarea tehnocrată, despre care spune că ”nu au făcut nimic și că au stat cumini la cutiuțe, iar acum și-au făcut partiduțe.”

Carmen Dan a nu a ratat ocazia să amintească de donațiile pentru sculptura lui Brâncuși, un proiect pe care ministurl l-a catalogat drept un fiasco total și îl acuză pe Dacian Cioloș că nu a dat banii înapoi oamenilor care au donat. Într-un răspuns la aceeași postre, însă, Clotilde Armand, de la USR, a precizat că restituirea donațiilor pentru ”Cumințenia Pământului”  a fst amânată chiar de Guvernul PSD-ALDE, prin ordonanță de urgență. 

 

Vezi mai jos mesajul integral postat de Carmen Dan:

”A început campania! ...cel puțin pentru unii, care atunci când puteau nu au făcut NIMIC, care au stat cuminți la cutiuță și care acum, în preajmă de europarlamentare, via prezidențiale, și-au făcut partidulețe (sau ”prietenii” le-au făcut partidulețe) cu care promit să răstoarne munții din loc! Acum sunt dispuși să facă orice, dar chiar orice, pentru a ajunge să trăiască iarăși bucuria de a nu face NIMIC!

Și pentru că fapte nu au în spate, pentru că cifra care îi reprezintă ca politicieni este 0, cu ce ar putea defila acești mici visători și infatuați, în general “foști”, dacă nu cu vorbe și promisiuni mincinoase?

Asa că, încercând marea cu degetul, domnul Cioloș a descins în periplul campaniei și prin Teleorman, chit că avea dânsul ceva informații că pe acolo lumea nu prea îl apreciază!

Ei bine, și-a luat avânt spre Roșiorii de Vede și, după ce a coborât din sferele înalte, monsieur Julien a constatat că acolo sunt drumuri bune, aspect care nu poate fi pe placul unui candidat contestat de teleormăneni. Probabil în programul său (foarte posibil o reeditare a lamentabilei platforme 100) are promisiuni că va umple țara de autostrăzi.

Întrebarea este: Cum veți reuși, domnule Cioloș, atât timp cât singurul proiect al guvernării dumneavoastre a fost un fiasco total? Nu mai știți care? Vă aduc eu aminte: sculptura lui Brâncuși, Cumințenia Pământului. Sigur ați uitat, domnule Cioloș, la fel cum ați uitat să dați banii înapoi celor care au donat!

Sunt convinsă că așa veți uita și toate promisiunile pe care le faceți în această campanie electorală!

De obicei, domnule Cioloș, orice activitate începe de jos și crește până ajunge la nivel național. Trebuie să recunosc că sunteți atipic. Întâi v-ați bătut joc de toată România în 2016, cu aerul dumneavoastră de bruxellez atotștiutor, pentru ca zilele acestea să țineți lecții de bună-cuviință politică teleormănenilor.

P.S.: Pentru “sfântul selfie" de care nu vă puteti desprinde, încercați un zâmbet sincer. Pe români nu i-a impresionat niciodată falsitatea...”, a scris Carmen Dan pe pagina sa de Facebook.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel