Caramitru: "Băi hoților. Așa e că lumea voastră dispare?"

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Andrei Caramitru îi ironizează pe mai mulți membrii PSD și cărora le transmite că vor junge la închisoare și în "coșul de gunoi al istoriei". 

"Daniel Dines este cel mai bogat român. Compania lui, UIPath, valorează 7 miliarde de USD și probabil valoarea se va dubla in 1-2 ani. Compania e deja globală. Forbes ediția americană l-a profilat pe prima pagină.

A făcut asta prin inteligenta lui și a sute de români. Fără nici un contract cu statul. Asta e viitorul nostru și al țării noastre. Oameni și companii ca cea a lui Daniel.

Ma gândesc doar așa. Ce o fi in sufletul tuturor hoților de la noi. Care fură de 30 de ani, au distrus o țară, și împreună, toți, au mai puțini bani decât a făcut Daniel cinstit in câțiva ani.

Bai Tiriac, Ghiță, Dan Ioan Popescu, Nicolae. Băi PSD-istilor. Băi hotilor. Așa e ca lumea voastră dispare? Așa e ca nu intelegeti nimic și sunteți speriați? Foarte bine. Sa fiți. O sa ajungeți in coșul de gunoi al istoriei și intr-o camera mica de tot cu masa și plimbare in curte incluse", a scris Andrei Caramitru pe pagina de Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel