Cannabis, cocaină și zeci de mii de euro, confiscați de DIICOT Maramureș

Eduard Pascu |
Data publicării:
Sursa foto: IGPR
Sursa foto: IGPR

O persoană din judeţul Maramureş a fost arestată preventiv, miercuri, sub acuzaţia de trafic de droguri de risc şi mare risc, după ce, cu o zi înainte, aceasta ar fi ridicat de o firmă de transport, alături de o altă persoană, două colete cu cannabis, cocaină şi zeci de mii de euro.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii joi, de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), la data de 24 august, în judeţul Maramureş, două persoane au ridicat două colete, de la o societate de transport care efectuează curse regulate externe, transmite Agerpres.

"În urma controlului, în unul dintre colete poliţiştii au descoperit un kilogram de substanţă vegetală de culoare verzuie, cu miros înţepător, susceptibilă a fi canabis, iar în celălalt pachet 59,2 grame de substanţă pulverulentă, de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină, precum şi 40.200 de euro. Bunurile descoperite au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor", se arată în comunicatul menţionat.

În urma probatoriului administrat, faţă de o persoană a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar miercuri instanţa a dispus arestarea preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Acţiunea Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş şi a procurorilor DIICOT - Biroul Teritorial Maramureş a beneficiat de sprijinul poliţiştilor criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş şi al poliţiştilor de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel