Cameristă la un hotel cunoscut, diagnosticată cu noua tulpină de coronavirus. Pe 2 ianuarie avea test negativ. Patru zile a fost la muncă

Andreea Cosma |
Data publicării:
Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH
Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

O femeie care făcea curățenie într-un hotel din Spring Hill - Brisbane, Australia - a fost depistată cu noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie. Femeia s-a plimbat timp de patru zile înainte de a se confirma infecția.

Tânăra este angajata unui hotel din Queensland și a fost diagnosticată cu noua tulpină de coronavirus care face ravagii în Marea Britanie, scrie Daily Mail.

Femeia în vârstă de 20 de ani, care locuiește în Algester, în sudul Brisbane, lucrează la un hotel din Spring Hill. Ultima dată, a fost de serviciu pe 2 ianuarie, în condițiile în care avea rezultate negative la un test Covid. Pentru că s-a simțit rău, a cerut un alt test Covid miercuri seară.

Acum, oficialii din sănătate încearcă să găsească urgent contactele tinerei, după ce aceasta a ieșit în comunitate timp de patru zile în timp ce era infectată. Autoritățile bănuiesc că femeia s-a infectat în jurul datei de 2 ianuarie.

Înainte de acest caz, doi călători întorși la Sydney, trei la Perth, patru în Victoria și unul în Australia de Sud fuseseră diagnosticați cu noua tulpină, dar nu au ieșit din carantină.

Oamenii de știință se tem că noua tulpină din Marea Britanie este cu 50% -74% mai infecțioasă decât virusul original.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel