Călin Popescu Tăriceanu: Stau și mă întreb ce aș face eu ca PREȘEDINTE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu

 Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, la antena 3, că nu îl sperie o candidatură la alegerile prezidenţiale. Tăriceanu a mai spus că, uneori, se întreabă ce ar face el în această funcţie.

“N-aş spune că e un lucru de care să mă sperii, dar nici nu sunt în momentul acesta mânat de o ambiţie nemăsurată. Niciodată în politică, eu, cel puţin, nu am procedat în felul acesta. Cred că cei care au ambiţii necontrolate şi nemăsurate ajung să facă greşeli. Am fost prim-ministru şi poate un pas mai sus, altul nu mai există, ar fi nu o candidatură, am mai candidat şi în 2014, dar sigur, funcţia prezidenţială, care nu pot să spun că nu este un lucru care mă preocupă”, a declarat Tăriceanu

“De foarte multe ori stau şi mă întreb cum ar trebui să fie mandatul de preşedinte, cum aş face eu mandatul de preşedinte, ce trebuie să fac pentru România, pentru că până în prezent eu văd o mare diferenţă între ce scrie în Constituţie, cum este descris rolul preşedintelui şi ceea ce se întâmplă în realitate.

Stau și mă întreb ce aș face eu ca președinte, cum trebuie să fie mandatul de președinte, ce aș face eu pentru România. Trebuie un alt stil de președinte, care să soluționeze conflictele, să nu le amplifice. Nu mă interesează numai blazonul sau cartea de vizită. ”Domne am fost președinte!”. Ce am făcut ca președinte?”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel