Călător în timp. Vine din 2030: „M-am întors să vă spun ce va fi în 2019” (VIDEO)

Este foarte ciudat cum presupușii călători în timp sunt foarte siguri pe ei când fac predicții despre evenimente care s-ar întâmpla după câteva luni sau câțiva ani, însă nu spun niciodată numerele câștigătoare la tragerea loto de a 2-a zi, de exemplu.

Noah este un alt pretins călător în timp, care susține că vine din anul 2030 și are câteva predicții exacte pentru anul 2019, începând cu luna ianuarie, relatează Metro.

Între altele, Noah spune că apariția unui OZN va spulbera îndoielile despre existența vieții extraterestre și că o furtună uriașă de zăpadă va devasta câteva orașe din SUA.

Într-un videoclip hilar postat pe canalul de YouTube Apex TV, Noah arată ceea ce el susține că sunt „pagini de bibliotecă din viitor”.

El își începe prezentarea: „Bună, numele meu este Noah, călătorul în timp. M-am întors din 2030 să vă spun despre viitor".

Noah face „predicții” pentru intervalul 2019 - 2020. Spune că în ianuarie 2019 oamenii vor fi martorii apariției unui OZN, care va putea fi văzut de oriunde.

„În februarie 2019, o furtună de zăpadă masivă lovește estul, iar mai multe orașe vor fi devastate de furtuni de zăpadă. Va fi cea mai mare furtună de zăpadă din istorie”.

Spune că restul anului va fi relativ liniștit. Un „ochi robotic funcțional” va fi lansat în aprilie 2019, iar în iunie 2019, un cip implantat va permite oamenilor paralizați să meargă din nou.

Noah spune că „în noiembrie 2020, Trump este reales ca președinte. Aceasta nu este opinie, acestea sunt faptele”.

Noah a mai apărut în câteva clipuri postate pe același canal, spunând că este angajat al guvernului plătit să călătorească în timp.

 

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy