Ca în Vestul Sălbatic! Bodyguarzii patronului CFR Cluj s-au bătut cu oamenii de la club (Video)

Eduard Pascu |
Data publicării:

Scenele petrecute în birourile clubului din Ardeal, la terminarea meciului CFR Cluj-Steaua Roşie Belgrad nu au ce să caute în sport. Par desprinse dintr-un film cu gangsteri. S-au împărţit pumni și picioare. Totul sub ochii oaspeţilor sârbi.

Mai mulţi bodyguarzi, despre care se afirmă că sunt ai patronului Ioan Varga, au ajuns la vestiare şi acolo unde s-au împărţit pumni. Nu unul sau doi... ci mulţi. Bătaia ar fi fost pornită de la un conflict verbal dintre juristul clubului Ioan Ivaşcu şi un fost masor de la echipă. Cearta s-ar fi declanșat pe tunel şi a continuat în biroul lui Marian Copilu, unde a pornit bătaia. Iniţial s-a vehiculat că totul a avut loc în vestiare, dar incidentul a fost în biroul preşedintelui.

Bătaia a fost mult mai gravă decât părea la început. Cel puţin o persoană lovită şi-a scos certificat medico-legal.

Masorul l-ar fi sunat pe Varga să-i spună că a fost lovit, iar acesta şi-ar fi trimis bodyguarzii. Cel mai şifonat din întâlnirea cu oamenii lui Varga ar ieşit Ioan Ivaşcu. 

În semn de protest față de incidentele de aseară, mai mulţi dintre fotbalişti nu vor să participe la antrenamentul care era programat la ora 11.00.

Joi noapte, antrenorul Marius Şumudică cu întreg staff-ul său şi Marian Copilu (președinte) au fost daţi afară de la CFR.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel