C. T. Popescu: Liviu Dragnea anunţă duminică seara că va candida la prezidenţiale

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a spus că Liviu Dragnea își va lansa sigur candidatura la alegerile prezidențiale, duminică seară.

 „Este aproape indiscutabil că își va lansa candidatura domnul Liviu Dragnea duminică seară. Alte posibilități nu sunt de luat în considerare, gen Călin Popescu Tăriceanu, Dăncilă sau ce-am mai auzit, Firea, Ecaterina Andronescu. E simplu de demontat fiecare din aceste variante. (...)

Dragnea scontează pe un rezultat convenabil pentru el, peste 30%, și pentru asta speră în ajutorul Autorității Electorale Permanente, care a demonstrat cât de devotată îi este atunci când a încercat în ultima clipă să mărească cvorumul pentru referendum și să îl împiedice pe Klaus Iohannis să facă campanie pentru referendum. Nu că ar fi făcut prea multă campanie de felul acesta domnul Iohannis.(...)

Apoi, se bazează pe ajutorul Ministerului Afacerilor Interne, condus de Carmen Dan, care demonstrat cât de devotată îi este domnului Dragnea pe 10 august, anul trecut, în Piața Victoriei, a demonstrat-o la Topoloveni, când i-a ridicat pe cei 11 oameni care protestau pașnic împotriva PSD și cu ocazia parolării orașului Târgoviște, ca să nu-l deranjeze nimeni pe domnul Dragnea. Deci ne putem aștepta la orice din partea MAI. Vor avea de dus o luptă dură voluntarii, observatorii, cei de la celelalte partide pentru ca aceste alegeri să se desfășoare corect. Cea mai eficientă modalitate pentru a preveni frauda este prezența masivă la vot.(...)

Dincolo de toate aceste calcule, domnul Dragnea nu poate să facă pasul înapoi acum. Cum ar arăta, a fost cel mai activ membru PSD în această campanie așa-zis pentru europarlamentare. N-a avut nicio treabă cu candidații. Domnul Dragnea a făcut campanie prezidențială împotriva lui Iohannis, împotriva UE, pentru dezotrăvirea roșiilor și peștilor. Cum să vină acum și să anunțe că va candida nu știu cine din partea PSD? În ultimă instanță, așa cum domnul Dragnea a spus lucrul esențiale în legătură cu sine, pe care trebuie să ni-l amintim întotdeauna: nu vreau să ies din funcție și din viață ca un prost. Deci în mod clar va candida.", a declarat Cristian Tudor Popescu la digi24.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel