C.T. Popescu o DESFIINȚEAZĂ pe Grapini: "O țață cu mâinile în șolduri"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Reacție a jurnalistului Cristian Tudor Popescu, după prestația de ieri a europarlamentarului Maria Grapini în Parlamentul European.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus că Maria Grapini "s-a comportat că o țață cu mâinile în șolduri" și că a spus minciuni atunci când a afirmat că președintele Klaus Iohannis a destitutit-o din funcția de procuror-șef al DNA pe Codruța Kovesi.

Tudor Popescu este de părere că Grapini s-a comportat în acest fel deoarece "e disperată pentru că s-ar putea să nu mai aibă acces la țuțuroiul cu mii de euro de la Parlamentul European", deoarece s-ar putea să nu mai fie pusă pe următoarele liste la alegerile europarlamentare.

"Această doamnă s-a comportat că o țață cu mâinile în șolduri, așa a și vorbit, o țață cu mâinile în șolduri care a debitat niște minciuni. Ea a debitat niște minciuni. Cum poți să spui, o țară întreagă a auzit-o, că nu Curtea Constituțională a destituit-o pe doamna Kovesi, ci președintele Iohannis. Orice român din țara asta, chiar dacă este pesedist din tată în fiu știe că Iohannis nu a avut ce să facă în fața hotărîrii Curții Constituționale și că acolo a fost un conflict constituțional între ministrul ăsta al justiției și președinte, soluționat de Curtea Constituțională, care a indicat în mod expres ca de îndată doamna Kovesi să fie destituită", a spus C.T. Popescu, pentru Știrile Pro TV.

Doamna e disperată pentru că s-ar putea să nu mai aibă acces la țuțuroiul cu mii de euro de la Parlamentul European, acolo curge banul, aproape 10.000 de euro pe lună și din câte se pare dânsa nu mai figurează pe lista următoare, acum, pentru alegeri, și atunci dă și dânsa cu capul de toți pereții, e ca peștele pe uscat, ca să, poate totuși o să fie pusă pe listă" - a mai spus Cristian Tudor Popescu pentru Știrile Pro TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel