Buzatu (PSD), mesaj HALUCINANT: "Creșterea economică se vede. Oamenii merg mult cu mașina"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Președintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu a declarat că rectificarea bugetară adoptată, luni, de Guvern este una realistă iar creșterea economică produsă de PSD în alianța cu ALDE are efecte vizibile care pot fi văzute oriunde: "în piețe, cozile de la benzinării, circulația automobilelor". 

"Membrii Guvernului sunt constrânși de realitate să adopte o anumită formă a acestei rectificări. După ce se întâmplă rectificarea, cu mai multe sau mai puține nemulțumiri, lumea se potolește și trec la treabă din nou. Eu fac parte din rândul mulțumiților, pentru că sunt un om realist și îmi dau seama că rectificarea bugetară ține cont și de dorințele actorilor implicați în aceasta, dar cel mai mult ține cont de realitate. Nu putem să rectificăm ce nu avem, și ține cont de rezultatele pozitive", a declarat, luni, înaintea ședinței CEx din Parlament, liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu, transmite Mediafax.

Acesta consideră că efectele creșterii economice pot fi văzute peste tot.

"Este o creștere economică care nu mulțumește foarte multă lume pentru că nu este distribuită la o masă mai mare de oameni. Creșterea economică pe care a produs-o PSD în alianța cu ALDE este o creștere care s-a distribuit către mai multă lume și ea produce efecte pozitive vizibile. Pot fi văzute oriunde, în piețe, cozile de la benzinării, circulația automobilelor, care nu se petrece dacă nu ai bani în buzunar, nu poți să stai la coadă și să aștepți și să pleci de acolo", a spus acesta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel