Bunicul Luizei, SCANDAL MONSTRU cu avocatul Tonel Pop, în DIRECT: „Pe cine apăraţi, pe noi sau pe cine?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a intervenit marţi seară în direct la România TV, unde l-a certat pe avocatul Tonel Pop, care le apără interesele, să nu „se mai ia” de Ovidiu Zară. Zară a fost audiat la Parchet în legătură cu scrisoarea anonimă primită de părinţii Luizei.

„Lăsaţi-l în pace pe Zară, domnule! Pe cine apăraţi, pe noi sau pe cine?", a izbucnit bunicul Luizei la telefon. El i-a reproşat avocatului Tonel Pop că "a trecut de partea cealaltă”, că îl apără pe Butoi, tatăl lui Arete.

Bunicul Luizei a strigat că „eu nu protejez pe nimeni, eu protejez demnitatea Luizei. Vorbiţi numai de Zară, Zară, Zară... lăsaţi-l pe Zară!”

Tonel Pop a rămas şocat şi a spus că discuţia ar fi trebuit să aibă loc în privat, nu la televizor. El a precizat că bunicul Luizei nu i-a cerut să-lprotejeze pe Ovidiu Zară, ci din contră, potrivit România TV.

Jurnalistul Ovidiu Zară a fost chemat la DIICOT, în calitate de martor, după ce a făcut mai multe dezvăluiri în cazul Caracal. Jurnalistul a anunţat în repetetate rânduri la România TV că are date importante care ar putea duce la elucidarea crimelor de la Caracal. Gazetarul este de părere că oasele găsite la marginea pădurii au fost „plantate” și fac parte dintr-un plan foarte bine pus la punct.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel