Bunicul Luizei rupe TĂCEREA: "Ne-au înjosit, și-au bătut joc de noi"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Mama și bunicul Luizei au vorbit, miercuri seara, despre dispariția fetei și modul în care au fost tratați de autorități. 

"Am sunat la 112, la ora 14:30. Ne-au trimis două echipaje de poliție, la ora 17:00, ne-au luat declarații. Au mai venit superficial o dată, de două ori, în rest, ne-am dus noi, că era interesul și durerea noastră și a început calvarul: nu ne-au mai băgat în seamă, nu ne-au mai oferit nicio informație. Prima oară am mers la IPJ Craiova.

La DIICOT am plecat după două luni și jumătate, lucrurile nu s-au schimbat în bine absolut deloc. La DIICOT, din reclamanți am devenit bănuiți. Ne-au dus la detectorul de minciuni, ne-au luat telefonul, ne-au înjosit, și-au bătut joc de noi. Dacă spuneți că mașina a fost în dosar și nu ne-a spus nimic, să-i fie rușine procurorului de caz" a spus bunicul Luizei, fata dispărută în 14 aprilie în Caracal, la Antena 3.

"În primele săptămâni, mergeam aproape două zile pe săptămână" a spus bunicul Luizei, întrebat de câte ori a fost la detectorul de minciuni. "DIICOT-ul ne-a trimis la detectorul de minciuni. Au zis că dacă suntem de acord și am fost de acord. Numai un nebun putea să înceapă acest demers. Era interesul meu, pentru că aveam o nepoată minunată" a afirmat bunicul Luizei.

"Ne dorin ca Luiza să fie în viață. În fiecare zi ne rugăm la Dumnezeu" a mai spus bunicul Luizei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel