BUNICUL LUIZEI Melencu: Am ajuns aici din cauza legilor schimbate de NICOLICEA, IORDACHE și alți HOȚI. Ce LIDER PSD i-a dat DREPTATE

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Bunicul Luizei Melencu, dispărută din aprilie, pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o, l-a pus la punct pe parlamentarul PSD Eugen Nicolicea, invitat într-un studio tv. Un coleg de partid al acestuia a fost nevoit să-i dea dreptate bunicului.

Deputatul PSD Nicolicea își dădea cu părerea la Antena 3, moment în care bunicul Luizei a sunat să intre în direct. Bunicul l-a acuzat pe acesta că din cauza legilor date de niște "hoți" s-a ajuns în această situație. 

„A alergat de la un partid la altul, a alergat din funcții în funcții. Nu-și merită funcțiile pe care le are. Domnul Nicolicea să învețe să vorbescă și să respecte nația și poporul român. Când a fost ales, a fost ales să ne respecte, să ne reprezinte ca nație, ca oameni. Uitați unde am ajuns, datorită lor și legilor pe care le-au dat în Parlament! El cu Iordache și alți hoți!”, a spus bunicul Luizei Melencu, miercuri seara la Antena 3. 

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, i-a dat dreptate bunicului la o emisiune de la Digi 24.

„E supărat (bunicul) și pe bună dreptate. Eu consider că bunicul avea dreptate. (...) Trebuie să vedem ce putem face de acum încolo pentru ca să nu mai existe astfel de cazuri, Caracal, Focșani și alte cazuri”, a spus Daniel Tudorache la Digi24.

În ceea ce privește legislația schimbată de „Nicolicea, Iordache și alți hoți”, Tudorache a spus că speră ca ceasta să se schimbe.

„Cu siguranță pentru asta plătim. Asta e consecința comportamentului lor, a celor din acele comisii, din cauza asta am ajuns la 20 și ceva la sută. Electoratul ne-a sancționat, din cauza lor. Sper să se modifice (legislația) în perioada următoare. Sper să-și revină colegii mei din Parlament și să deschidă ochii, pentru că așa nu se mai poate”, a afirmat primarul Sectorului 1. „Sper să existe un T-zero. E mai bine să recunoști că ai greșit”, a spus Tudorache.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel