Bulgaria. Un român s-a înecat în timpul unei scufundări nocturne. Bărbatul era un scafandru cu experiență

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Bulgaria. Un român s-a înecat în timpul unei scufundări nocturne. Bărbatul era un scafandru cu experiență.
Bulgaria. Un român s-a înecat în timpul unei scufundări nocturne. Bărbatul era un scafandru cu experiență.

Un cetățean român s-a înecat în timp ce se scufunda noaptea, lângă Ahtopol, scrie presa bulgară.

Trupul bărbatului, de 45 de ani, a fost găsit lângă vechiul far. Românul a ajuns în Bulgaria în urmă cu câteva zile cu prietenii săi, scafandri, transmite Flagman.bg.

Grupul de români era cazat la un hotel din Ahtopol și făcuse deja câteva expediții în golf. Ieri seara,  românul, care de altfel era un scafandru cu experiență, a dispărut.

Prietenii lui au început să-l caute, dar fără succces. Cadavrul românului a fost găsit o oră mai târziu lângă vechiul far. Identitatea a fost stabilită, iar rudele au fost deja anunțate. 

Un alt român a murit înecat în Franța, salvându-și iubita care voia să se sinucidă

 

Franța. Sfârșit dramatic pentru Petru: A murit înecat, salvându-și iubita care voia să se sinucidă 

 

Un bărbat, de origine română, s-a înecat, în noaptea de miercuri 16 martie spre joi 17 martie, în apele reci ale canalului  l’Ourcq din Paris, în timp ce încerca să-și salveze iubita, care a vrut să se sinucidă.

Ceea ce părea fi o ceartă între îndrăgostiți a ajuns la un sfârșit dramatic. Pe data de 17 martie, în jurul orei 2 dimineața, un trecător, care se afla pe malul opus al canalului, a cerut ajutorul pompierilor, după ce a văzut și filmat mai multe persoane care au sărit în apă.

La fața locului au ajuns pompierii, o ambulanță și scafandrii de la brigada fluvială. Martorii au povestit că au văzut cum un cuplul se certa. Maria, o femeie de 43 de ani, a sărit în apă. Prietenul ei, Petru, a încercat să o oprească, dar a căzut și el în apa rece, scrie mariedeparis.fr.

Doi trecători, care au văzut scena, au sărit și ei în apă, pentru a ajuta cuplul aflat în dificultate. Izzedine, 31 de ani, a reușit să o apuce pe Maria și să o tragă înapoi la țărm.  

Celălalt salvator a fost forțat să iasă din apă, dar din păcate fără Petru, pe care nu l-a putut salva. Trupul românului a fost găsit puțin mai târziu de scafandrii de la brigada fluvială. Bărbatul era inconștient și echipa medicală  a încercat să îl resusciteze pentru a-l readuce la viață, fără succes însă.

Petru a fost declarat oficial decedat. O anchetă a fost deschisă la secția de poliție arondismentul 19. Oamenii legii vor să se convingă că moartea românului a fost într-adevăr accidentală.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel