Bulgaria. Accident mortal pe autostradă. Un TIR a distrus mai multe mașini și a luat foc (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un accident în lanț s-a produs duminică după-amiază în Bulgaria, pe Autostrada Trakia. Un TIR a rupt parapetul și a ajuns pe contrasens, unde a distrus mai multe mașini și a luat foc. Din primele informații, sunt cel puțin 6 morți și mai mulți răniți.

Accidentul s-a produs la kilometrul 160 al Autostrăzii Trakia pe sensul către capitala Sofia, spun autoritățile. Un TIR care mergea pe celălalt sens, către Burgas, a rupt parapetul și a izbit mai multe mașini de pe contrasens. În urma impactului, autotrenul s-a răsturnat și a luat foc.

Autorităţile au fost alertate de carambol în jurul orei 17.00, informează Observator. Două autospeciale de pompieri au intervenit la locul accidentului în lanţ.

Traficul a fost oprit iniţial pe ambele sensuri ale autostrăzii. Ulterior, a fost reluat pe sensul către Burgas, dar pe un singur sens şi cu dirijarea poliţiei. Pentru sensul către Sofia, unde s-a produs carambolul, autorităţile au introdus o rută ocolitoare: "Orizovo" - Plodovitovo - Popovitsa - Drumul I-8 - Sadovo - Drumul II-56 - p.v. "Vojvodina".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel