BRomania și-a aflat pedeapsa, după ce a fost prins la volan. Ce a decis judecătorul

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
BRomania, amendă de zeci de mii de lei, după ce a fost prins drogat la volan / Foto: Captură video youtube
BRomania, amendă de zeci de mii de lei, după ce a fost prins drogat la volan / Foto: Captură video youtube

BRomania a primit verdictul, după ce acum mai bine de un an a fost prins drogat la volan. Vloggerul a recunoscut fapta în fața procurorilor, solicitând încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției.

BRomania a fost prins drogat la volan, în martie 2021, în zona stațiunii Râșnov, în luna martie a anului 2021. După mai bine de un an de zile, acordul de recunoaștere de vinovăție a fost validat pe 26 ianuarie de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești. 

 

BRomania, pedeapsă după ce a fost prins drogat la volan

 

Matei Dima a fost pedepsit cu o amendă penală în valoare de 10.000 de lei. Vedeta va trebui să plătească pedeapsa în 3 luni de la pronunțarea deciziei definitive, sau eșalonat, în rate lunare, pe o perioadă de cel mult 2 ani.

Decizia instanței nu este definitivă și poate fi contestată. Însă, celebritatea nu are probleme cu banii, ba mai mult a avut o perioadă extrem de bună din acest punct de vedere.

Matei Dima, cunoscut ca BRomania, este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri, iar de curând a devenit și producător de film. Producțiile Teambuilding și Romina VTM sunt ultimele filme realizate de el, având un succes enorm în țară. BRomania a reuşit să-şi facă un nume în publicitate şi cinematografie.

 

„Romina, VTM!“: cel mai bine vândut film românesc în pre-sale, din toate timpurile

 

Comedia care o aduce în prim plan pe Nicole Cherry, Tzancă Uraganu și Bogdan de la Ploiești este cel mai bine vândut film românesc în pre-sale, din toate timpurile.

Peste 35.000 de bilete au fost vândute deja în pre-sale, un record absolut pentru cinematografia românească. Aproximativ 54.364 de oameni s-au înghesuit să vadă filmul “Romina, VTM!”. Deși până în prezent, recordul de bilete vândute era deținut de comedia „Teambuildig“, cu 31.000 de bilete vândute în pre-sale, BRomania, s-a întrecut pe el de această dată.

Filmul regizat de Matei Dima (BRomania) și împreună cu Nicole Cherry, interpreta personajului principal, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești,  Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, Berechet, se află în top 10 mondial din punct de vedere al încasărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel